RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» Bus Simulator 2009 [2009/DE] [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Bus Simulator 2009 [2009/DE] [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Simulator
Розробник: Astragon Software GMBH
Видавництво: Astragon Software GMBH
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: німецький
Таблетка: Не потрібна
Платформа: РС

Опис: Кінець робочого дня. На зупинці, як завжди, натовп людей. Насилу втиснувшись в автобус, ви клянете вічну пробку і про себе лаєте водія. Знайома картина, чи не так? Але тепер у вас є шанс довести, що ви справитеся з управлінням і зумієте проїхати по пробках краще за професійного працівника автопарку. Ласкаво просимо на нову роботу - тепер ви водій автобуса в мегаполісі!Вы зможете сісти за кермо автобусів зі всього світу. Вісімнадцять маршрутів пролягають по спальних, ділових, промислових районах і трущобах. Приготуйтеся до водіння в різний час доби і за складних погодних умов - проти вас сліпуче сонце, сніг, ожеледиця, дощ і туман.Перевезення пасажирів - прибуткова справа, і тепер у вас з'явилася можливість відкрити власний автопарк! Купуйте або орендуйте автобуси більшого розміру і утримуйте бізнес на плаву спеціальними пропозиціями для залучення клієнтів і продажем рекламних площ на автобусних лініях. Доведіть всьому світу, що ви кращий водій!


Системні вимоги:
Windows Xp/vista
DIRECTX 9.0c
AMD- oder Intel-prozessor ab 1,8 Ghz (optimal 2,4 - 3 Ghz)
RAM bei XP mind. 512 MB und bei Vista mind. 1 GB
DIRECTX 9 kompatible Grafikkarte
Windows kompatible Soundkarte
ca. 200 MB freier Festplattenplatz

[spoiler="Скріншоти"]






[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Bus Simulator 2009 [2009/DE] [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Bus Simulator 2009 [2009/DE] [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS