RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» Ка-50: Черная акула \ Digital Combat S...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Ка-50: Черная акула \ Digital Combat Simulator: Black Shark

 


Рік випуску: 2008
Жанр: Simulators
Розробник: Eagle Dynamics
Видавництво: 1C
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Не потрібний (запустилася з новим драйвером від http://antistarforce.com/)

Системні вимоги:

Мінімальні системні вимоги:
Windows XP SP2/Vista;
Pentium IV 2 Ггц;
1 Гб оперативної пам'яті;
5 Гб вільного місця на жорсткому диску;
DIRECTX 9 - сумісна відеокарта з пам'яттю 256 Мб

Рекомендовані системні вимоги:
Windows XP SP2/Vista;
Core 2 Duo 3 Ггц;
2 Гб оперативної пам'яті;
5 Гб вільного місця на жорсткому диску;
Відеокарта рівня GeForce 8800+/Radeon HD 4850+ з пам'яттю 256 Мб

Опис: Моделювання об'єкту управління нового авіасимулятора - знаменитого вітчизняного бойового вертольота НО-50 - виконано з безпрецедентним для комп'ютерних ігор ступенем реалізму. Одним з головних нововведень гри є докладна 3D-модель кокпіта НО-50 з повною підтримкою системи дистанційного керування камери TRACKIR 3 Pro.

Цікаві нововведення з'явилися і в моделюванні навігаційної системи, а також системи управління озброєнням. Детально відтворена бортова радіотехнічна інтегрована система "Кабріс" з навігаційною картографічною системою. Серед нововведень в моделюванні авіоникі - система нічного бачення ОВН-1 "Скіс".

Значна увага в новій грі приділена динаміці польоту ракет і штучному інтелекту, що робить повітряний бій ще реалістичнішим.

Особливості гри: - Безпрецедентна для комп'ютерних ігор реалістичність моделювання російського бойового вертольота НО-50, оснащеного унікальним комплексом протитанкової зброї "Шквал"/"Вихрь" і іншою високоточною зброєю класу "Повітря-Земля". - Набір місій і масштабна військова кампанія для льотчиків НО-50. - Детальний курс інтерактивного навчання бойового застосування вертольота, оснащений голосовим супроводом професійного інструктора. - Захоплюючі відеоролики, розроблені на базі графічного движка гри.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Ка-50: Черная акула \ Digital Combat Simulator: Black Shark або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Ка-50: Черная акула \ Digital Combat Simulator: Black Shark, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS