RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» Tom Clancys H.A.W.X...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Tom Clancys H.A.W.X

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade/Flight Combat/3D
Розробник: Ubisoft Bucharest
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Платформа: PC

Системні вимоги:

Рекомендовані:
-OS: Microsoft® Windows® XP SP2 (рус.) / Vista
-CPU: Intel® Core 2 Duo 2 ГГц
-VIDEO: с памятью 256 МБ, совместимая с DirectX® 9.0с
-RAM: 1 Гб (2048 Мб для Windows Vista)
-SOUND: совместимая с DirectX® 9.0c
-HDD: 6.10 Гб

Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Multi 5
Таблетка: не потрібна

Опис: Перший льотний симулятор з ім'ям Тома Кленси в назві. Дія гри розвернеться в Америці недалекого майбутнього, на яку посміла напасти приватна організація, що має в ангарах достатню кількість сучасних літаків. У США, втім, теж знайшлися гідні аргументи у вигляді ультра-технологичних винищувачів, один з яких нам і доведеться пілотувати.Дія в Tom Clancy's H.A.W.X. розгортається в 2012 році. Приватні військові корпорації прагнуть захопити владу. Мир на порозі глобального конфлікту. Вам пропонується стати пілотом одного з 50-ти літаків, доступних в грі. Можна грати з друзями в кооперативному режимі, розрахованому на 4 людини.

Особливості гри:
• Розрахована на багато користувачів гра дозволить зіграти на будь-якій карті компанії, зі всіма її елементами.
• Ви зможете побачити обширне небо на великій швидкості, де зможете виконувати безліч маневрів і використовувати різну зброю.
• Вперше в іграх цього жанру з'явилася можливість використовувати кооперативний режим на чотирьох гравців.
• Гравці мають можливість стати пілотами більш ніж 50 літаків з різних країн світу, а також зможуть вести повітряний бій над сучасними реалістичними ландшафтами. 

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Tom Clancys H.A.W.X або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Tom Clancys H.A.W.X, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS