RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Spore

 


Жанр: Strategy (God Sim / Manage/Busin. / Real-time) / Arcade / RPG (Rogue/Action) / 3D
Розробник: Electronic Arts
Видавництво: Electronic Arts
Рік випуску: 2008
Мова інтерфейсу: англійський + російський
Таблетка: присутня

Опис:
Життя зародилося в краплі води. Мільярди років еволюції і тисячі мутацій привели земну фауну до її нинішнього стану. Проте як відбувається складний розвиток від бактерії до цілої цивілізації - найбільша таємниця, пологий якій відкидає Spore. Потрапивши в епоху, коли поверхню планети населяли лише прості істоти, ви починаєте розвивати їх, допомагаючи долати етапи еволюції. З часом під вашим управлінням опиниться найбільша цивілізація у всесвіту, який зможе відправитися в космос на пошуки нових світів! Яке це - бути творцем розумного життя?
Spore - це нове амбітне творіння легендарного Уїлла Райта, творця геніальних SimCity і The Sims. Вперше в історії електронних розваг ви і лише ви визначаєте, яким буде навколишній світ в наступну секунду. Зовнішність раси і вся її культура в найширшому розумінні цього слова визначається виключно вашою уявою! Тільки від творця залежить, вийдуть його чада добрими філософами або кровожерними чудовиськами, понесуть вони знання нижчим народам або жорстоко поневолять сусідів по галактиці. У Spore ніхто не указує, що робити і як поступити. Це ваш світ, і ви - його господар!

Системні вимоги:
Windows XP SP1 / Vista; Pentium IV 2.0 Ггц; Пам'ять 512 / 768 Мб; Відеокарта 128 Мб з підтримкою піксельних шейдерів версії 2.0; Вільне місце на ЖД 5 Гб

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Spore або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Spore, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS