RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» Trainz Railroad Simulator 2008: Железные д...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Trainz Railroad Simulator 2008: Железные дороги мира (Акелла) (RUS) [L]

 

Рік випуску:  2009
Жанр: Залізничний симулятор
Розробник: Auran
Видавництво в Росії: Акелла
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: Відсутня (у грі немає голосів)
Таблетка: емуляція образу

Системні вимоги:

Мінімальні:
Windows XP SP2/Vista;
Pentium IV 2,8 ГГц;
1 Гб оперативної пам'яті;
9 Гб вільного місця на жорсткому диску;
DIRECTX 9 - сумісна 3D відеокарта рівня GeForce 6600 з пам'яттю 128 Мб;
DIRECTX 9.0c;
8-мі швидкісний пристрій для читання DVD-дисков;
Клавіатура;
Миша.

Що рекомендуються:
Windows XP SP2/Vista;
intel core 2 duo 1.8 ГГц, або АМД 4000+;
2 Гб оперативної пам'яті;
10 Гб вільного місця на жорсткому диску;
DIRECTX 9 - сумісна 3D відеокарта рівня GeForce 8800 з пам'яттю 256 Мб;
DIRECTX 10;
8-мі швидкісний пристрій для читання DVD-дисков;
Клавіатура;
Миша.


Опис:

Оригінальна назва цієї гри - Trainz Railroad Simulator 2009: World Builder Edition.
Акелла трохи перейменувала цю гру. Гра повністю русифікована. Не потрібна пігулка. А також улюблене головне меню (картинка інша) Акелли. Гру замовляв в Озоні, купив, встановив, 100% робоча, гойдайте і не сумнівайтеся, приємної вам гри!

Професія машиніста на перший погляд нудна і монотонна, але, проте, має свій непереборний шарм, із-за якого інколи так хочеться встати в штурвалу поїзда і відправиться в дорогу. Якщо у вас такої можливості доки немає, спробуйте хоч би пограти в Trainz Railroad Simulator! Тим паче, що тут можна вибрати, на якому поїзді зробити подорож, а головне - звідки і куди!

Особливості гри:

* Безліч моделей поїздів, можливість завантажувати нові з Інтернету.
* 2 режими гри - спробуйте себе не лише в ролі машиніста, але і в ролі диспетчера, управляючи декількома поїздами одночасно.
* Вбудований редактор ландшафтів.

Установка:
Емулюйте образ в Deamon tools lite 4.30.4
Вводимо сирійник (на образі "Trainz_Railroad_Simulator_2008" знаходиться "SN" блокнот) встановлюємо гру, ЗНОВУ вводимо сирійник (ЯКЩО ЗАПИТАЄ!), граємо!

Увага! У грі є такий Глюк, що навіть якщо ви ввели серійник правильно, коли ви зайдете в гру, вам може відкритися така помилка "Серійник не вірний, або не правильно введений". В цьому випадку йдемо в теку з грою, і натискуємо на ярлик "Serial", і вводимо сирійник ЗАНОВО. Запускаємо гру, граємо!

Скріншоти:
pic pic pic pic pic

РУС
КЛЮЧІ: ATR6-GFKQ-WDWV-PE6Q-N4VM-ZUBZ

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Trainz Railroad Simulator 2008: Железные дороги мира (Акелла) (RUS) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Trainz Railroad Simulator 2008: Железные дороги мира (Акелла) (RUS) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS