RSS
 

FreeRelease » Файли » Simulators» Lock On: Горячие скалы / Lock On: FlamingC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Lock On: Горячие скалы / Lock On: FlamingCliffs (2005) {L} [RUS]

 

Рік випуску: 2007
Жанр:simulator (Flight Combat)
Розробник: Eagle Dynamics
Видавництво: 1C
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Таблетка: Присутня

Системні вимоги

    * Система: Windows 2000/XP;
    * Процесор: Pentium III 800 Мгц;
    * Пам'ять: 256 Мб;
    * Відео-карта: сумісна з DIRECTX 8.1, з ОЗУ 32 Мб;
    * Привід CD-ROM: 16х
    * Жорсткий диск: 1800 Мб вільного місця.

Опис:
Гра «Lock On: Гарячі скелі» розроблена на основі авіасимулятора «Lock On: Сучасна бойова авіація» і є його подальшим розвитком.

У новій грі вам пропонується керувати літаком Су-25Т, який призначений для атаки наземних цілей високоточною зброєю. Найбільш ефективний даний літак для боротьби з бронетехнікою противника. При створенні гри особлива увага приділялася реалізму моделювання систем озброєння, авіоніки, динаміки польоту і фізичних властивостей літака Су-25Т. Можна сміливо сказати, що по мірі реалізму нова гра впритул підійшла до бойових тренажерів!

Не обділений увагою і ігровий аспект. Кампанії і супроводжуючі їх відеоролики, виконані на графічному движку Lock On, цілком занурюють гравця в атмосферу жорстоких бойових зіткнень, що відбуваються на території пострадянського Кавказу.

Спробувавши гру, ви швидко відчуєте, що назва «Гарячі скелі» повністю себе виправдовує. Нова гра може працювати самостійно, надаючи для управління Су-25Т, або спільно з грою «Lock On: Сучасна бойова авіація», розширюючи її можливості.
Особливості гри

    * Безпрецедентна для комп'ютерних ігор реалістичність моделювання російського штурмовика Су-25Т, оснащеного унікальним комплексом протитанкової зброї «Шквал»/»Віхрь» і іншою високоточною зброєю класу «повітря-земля».
    * Масштабна військова кампанія для льотчиків Су-25Т; в разі попередній встановленого «Lock On: Сучасна бойова авіація» - додаткові кампанії для льотчиків Су-27 і Міг-29.
    * Детальний курс інтерактивного навчання бойового вживання літака Су-25Т, оснащений голосовим супроводом льотчика-інструктора.
    * Покращувані текстури землі, безліч нових військових об'єктів: блокпостів, військових складів, укріплених пунктів, і так далі
    * Захоплюючі відеоролики, розроблені на базі графічного движка гри.
    * Спільна робота з версією гри «Сучасна бойова авіація», її оновлення до версії 1.03.



Дод. інформація:

тека images - образи дисків
тека patch - патч
тека topology - правильна топологія (про вживання див. нижче)
тека manual - мануал в .pdf з сайту гри російською мовою
файл Lock On HDR.rar - це поліпшення ефектів, сам не ставив, подробиці дивитеся в readme. Сайт розробника - http://boris-vorontsov.narod.ru/index_ru.html

УСТАНОВКА
1. маунтим образи, встановлюємо як завжди
2. після закінчення установки патчим (1.12b), маунтим перший образ і граємо. Якщо захист не проходится, то беремо з теки topology правильну топологію і кладемо її в теку images, погоджуємося із заміною. Далі вмонтовуємо образ першого сд і граємо

Чому я так зробив? Не легше було б відразу замінити топологію на правильну?
На всяк випадок. Легше, але я обережний.
Скріни


pic
pic pic pic pic pic



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Lock On: Горячие скалы / Lock On: FlamingCliffs (2005) {L} [RUS] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Lock On: Горячие скалы / Lock On: FlamingCliffs (2005) {L} [RUS], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS