RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Anno 1404 / Dawn of Discovery (ENG) [RePac...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Anno 1404 / Dawn of Discovery (ENG) [RePack] (2009)

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Manage/busin. / Real-time) / 3d
Розробник: Related Designs
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Платформа: РС
Таблетка: присутня
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP Sp2 / Vista
Процесор: Intel® Core 2 Duo 3 Ггц
Оперативна пам'ять: 1 Гб
Місце на жорсткому диску: 4 Гб
Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
Відеокарта: Відеокарта, сумісна з Directx® 9.0c, з 256 Мб оперативної пам'яті
Управління: Клавіатура, миша

Опис:
Підходить до завершення жорстока і похмура епоха раннього Середньовіччя. Відгриміли хрестові походи, феодали підкорялися государям, а купці і мандрівники обернули погляди до дальніх морів і невідомих земель. Там, серед пісків і багатств Сходу, ви зможете заснувати нестримно зростаючі міста, прокласти торгові шляхи і добитися особливого положення серед земних володарів! Відкрийте нові країни і архіпелаги, виберіть особливості забудови, використовуйте нові технології і вплив для збільшення своєї популярності при дворах султанів і королів.Гра зберегла все краще в серії ANNO і значно розсунула межі звичайної стратегії. Кожен мегаполіс абсолютно унікальний, а місцевих жителів ще належить переконати у вигоді взаємної співпраці. Доступна як неймовірно інтригуюча одиночна кампанія, так і вільна гра на просторах всесвіту, всі аспекти якого можна міняти по своєму бажанню. Неперевершена пишність і масштаби роблять ANNO 1404 справжнім подарунком для всіх поклонників стратегій в реальному часі. При цьому гра припаде до душі як знавцям жанру, так і початкуючим купцям і першовідкривачам!

[spoiler="Додаткова інформація"]Для нормального запуску гри обліковий запис Windows не повинен містити кирилицю!!!
Щоб працювали збереження перейменуйте теку "Мої документи" в "My Documents"
[/spoiler]

Скріншоти:

pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Anno 1404 / Dawn of Discovery (ENG) [RePack] (2009) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Anno 1404 / Dawn of Discovery (ENG) [RePack] (2009), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS