RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (3518) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: Ця історія починається в 564-м року епохи Сьомого Дракона. У смутний час другого затемнення Кривавої Місяця і повстання імператора Демонів - Кха-Белеха. Легендарний ватажок Архангелів, убитий під час війни старших рас, тепер відроджено. Він виношує плани щодо майбутнього вторгнення Демонів і планує відновити свої сили, вбити старих заклятих ворогів і захопити контроль над світом Асхан. Проте, він недооцінює силу Династії Грифона.

Нд
27
лист.

2011 р.

Переглядів: (1947) | Коментарі: (0) | 11.11.27
Автор: allgamenews




Опис: Присвячена Середньовіччя серія Stronghold прославилася завдяки гармонійному поєднанню елементів, властивих різних жанрів. Будівництво замків і поселень, управління політикою та економікою своїх територій, захоплюючі битви за участю сотень воїнів в режимі реального часу - все це збережено і доповнено новими можливостями в Stronghold 3, створеної з використанням сучасних технологій. Через десять років після подій оригіналу, Вовк зміг обдурити смерть і, пройшовши хворобливе лікування, став навіть більш жорстоким і спритним.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1994) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис: Присвячена Середньовіччя серія Stronghold прославилася завдяки гармонійному поєднанню елементів, властивих різних жанрів. Будівництво замків і поселень, управління політикою та економікою своїх територій, захоплюючі битви за участю сотень воїнів в режимі реального часу - все це збережено і доповнено новими можливостями в Stronghold 3, створеної з використанням сучасних технологій.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1474) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Опис:
Blood Bowl - божевільний коктейль з класичної стратегічної гри і спортивного симулятора! Гра поєднала в собі знамениту всесвіт Warhammer і американський футбол! Створіть вашу власну команду, вибравши будь-яку з 8 рас: людей, орків, лісових ельфів, гномів, скавенов, ящеролюдей, сили хаосу і гоблінів. Керуйте вашими гравцями і ведіть вашу команду до перемоги в престижному кубку Blood Bowl! Що проходить у всесвіті Warhammer, ця неймовірно жорстока гра увібрала в себе найкраще з того, що здатний запропонувати жанр тактичних стратегій. Розширене видання кривавого змагання надасть у ваше розпорядження 11 нових рас, кожна з яких відрізняється неповторним стилем гри.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (4105) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Ця історія починається в 564-му році епохи Сьомого Дракона.
У буремні час другого затемнення Місяця Кривавої і повстання імператора Демонів - Кха-Белеха. Легендарний ватажок Архангелів, убитий під час війни старших рас, тепер відроджений. Він виношує плани з майбутнього вторгнення Демонів і замишляє відновити свої сили, вбити старих заклятих ворогів і захопити контроль над світом Асхана. Однак, він недооцінює силу Династії Грифона. Меч і Магія: Герої VI розповідають історію Династії Грифонів в той час, коли вони ще були герцогами Святий Імперії і не сиділи на Імперському Троні. У п'яти кампаніях розкриється історія дітей Слави, герцога Грифонів.

Сб
10
вер.

2011 р.

Переглядів: (1022) | Коментарі: (0) | 11.09.10
Автор: allgamenews



Опис:
XVI століття, Карибське море. Ескадри піратських кораблів і корсарів борознять води біля узбережжя Америки і карибських островів, але у них немає людини, здатної об'єднати їх в грізну силу. Чи зможете ви домогтися визнання та титулу Піратського короля, взявши під свій контроль всі торгові шляхи, по яких перевозяться в Європу щедрі дари Американського континенту?

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (2710) | Коментарі: (0) | 11.09.07
Автор: allgamenews




Опис:
Самостійне доповнення до знаменитої військово-історичної стратегії.
У новій грі знаменитої серії її шанувальники візьмуть участь в найбільших боях Другої світової, командуючи військами СРСР, США, Великобританії, Німеччини або ж Японії. Крім багатокористувацьких режимів, добре знайомих по попередніх проектів, увазі гравців пропонуються нові варіанти битв, у тому числі командні. У боях гравці зможуть не тільки командувати цілою армією, а й, керуючи танком, трощити ворожі укріплення, або ж, виступивши в ролі простого піхотинця, прикривати відхід товаришів з автоматом в руках, що дозволяє поринути в атмосферу військового часу.

Ср
07
вер.

2011 р.

Переглядів: (1219) | Коментарі: (1) | 11.09.07
Автор: allgamenews



Опис:
«Heroes of Newerth» грунтується на грі всесвіту «Savage - Newerth». Проте всі герої, речі, моби та магазини розташовані ідентично таким же даними у «Dota Allstars». В цілому гра представляє собою копію «DotA Allstars», але з поліпшеною графікою. Також гру відрізняє просто чудовий GUI. Панель управління в «Heroes of Newerth» створена спеціально для управління одним героєм. У графічній складової HoN обганяє DotA раз на сто - це дозволяє повноцінно застосовувати в грі сучасні графічні відеокарти.

Чт
07
квіт.

2011 р.

Переглядів: (917) | Коментарі: (0) | 11.04.07
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011
Жанр: Action / Racing / 3D / Стратегія
Розробник: Діркопробивачі впливу
Видавництво: Mindscape
Мультіплеер: так (але! це піратка, тільки в ліцензії!)
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібний

Опис: Crasher - багатокористувальницька гра в стилі DotA, тільки замість звичної магії і героїв, гравцеві доведеться управляти швидкими футуристичними позашляховиками і броньованими байками. Даний проект поєднує в собі необхідність тактично працювати в команді з напарниками і драйв динамічних бойових дій.

Вт
22
бер.

2011 р.

Переглядів: (1524) | Коментарі: (1) | 11.03.22
Автор: VeNoM



Дата виходу: 22 березня 2011
Дата виходу в Росії: 31 березня 2011
Жанр: Strategy (God Sim / Manage / Busin. / Real-time) / 3D / Virtual pets
Розробник: The Sims Studio
Видавець: Electronic Arts
Видавець в Росії: Electronic Arts
Локалізатор: Electronic Arts
Тип видання: Repack (Ліцензії)
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська, Сімліш
Таблетка: Вшита від (RELOADED.v 1.0.286.00001)

Опис: The Sims в Середньовіччі. Гравців чекає захоплюючий і незвичайний ігровий процес, який ніколи ще не був використаний в іграх серії The Sims. Гра перенесе нас до середньовіччя з його величними замками, розбитими мостовими і обов'язковим набором «героїв», серед яких є маги, ковалі, королі, лицарі і навіть барди. І саме нам доведеться керувати одним таким королівством, виконуючи різні доручення, розширюючи його межі, завойовуючи нові держави або потихеньку насаджуючи свій спосіб життя на інших землях, і не забуваючи стежити за своїми придворними, які не повинні ухилятися від роботи. А якщо щось не так - наводити їх на шлях істинний.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com