RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Чёрные бушлаты / Men of War: Red Tide [1С]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Чёрные бушлаты / Men of War: Red Tide [1С] [RUS] [L]

 

Час випуску в Росії: 14 серпня 2009 р.
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: 1C
Видавець в Росії: 1C
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: лише російський
Таблетка: FStarForce + Емуляція образу

Системні вимоги:
> Операційна система: Windows XP (SP1)/ Vista
> Процесор: Intel Core Duo з тактовою частотою 2.6 ГГц або AMD Athlon X2 5000 або потужніший
> Оперативна пам'ять: 2 Гб
> Відеокарта: nVidia GeForce FX 8600 або ATI Radeon HD2600 з 256 Мб відеопам'яті або краще
> Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
> Вільне місце на жорсткому диску: 5 Гб

Опис:

Новий воєнно-історичний бойовик про подвиги радянських морських піхотинців представляє масштабні битви, які проходили на Чорному морі за часів Другої світової. Висадка десанта під Феодосією, оборона Севастополя, Одеси і Малої Землі, подвиг роти Костянтина Ольшанського і окупація румунських портів - лише деякі з них.

Олександр Зоріч, письменник, автор сценарію гри:
«Існує таке поняття - «масовий героїзм». До радянської морської піхоти воно відноситься повною мірою і, стосовно неї, набуває свого первинного сенсу, очищеного від патини пропагандистських кліше. Морські піхотинці були людьми відчайдушної хоробрості. З рушницею Мосина, автоматом ППШ і гранатою в руках морпехи творили дива: йшли до берега по горло в крижаній воді, захоплювали німецькі і румунські берегові батареї, висаджували штаби і склади боєприпасів, громили аеродроми і паливні бази. А потім, якщо потрібне, тижнями і місяцями утримували приморські плацдарми під ураганним вогнем противника. .В грі «Чорні бушлати» ми показуємо еліту радянських озброєних сил, досі незаслужено обійдену ігровою індустрією».
Двадцять три військові місії за СРСР проти військ Німеччини, Румунії і Італії в шести історичних битвах і десантних операціях 1941-1945 роках
Радянські морські піхотинці - головні герої гри, концепція і сценарій якої були розроблені письменником Олександром Зорічем.
Близько ста видів військової техніки: танки, самохідні артилерійські установки, бронеавтомобілі, бронепоїзди, різні бойові і допоміжні літаки (винищувачі, бомбардувальники, човни, що літають, важкі транспортники), бойові кораблі (крейсери, есмінці, канонерки) і катери.

[spoiler="Дод. інформація:"]
Двадцять три військові місії за СРСР проти військ Німеччини, Румунії і Італії в шести історичних битвах і десантних операціях 1941-1945 роках
Радянські морські піхотинці - головні герої гри, концепція і сценарій якої були розроблені письменником Олександром Зорічем.
Близько ста видів військової техніки: танки, самохідні артилерійські установки, бронеавтомобілі, бронепоїзди, різні бойові і допоміжні літаки (винищувачі, бомбардувальники, човни, що літають, важкі транспортники), бойові кораблі (крейсери, есмінці) і катери.
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
picpicpicpic
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Чёрные бушлаты / Men of War: Red Tide [1С] [RUS] [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Чёрные бушлаты / Men of War: Red Tide [1С] [RUS] [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

VeNoM

10.04.06 00:30
напишіть детальніше... і я скажу в чому проблема...
  Цитата  

valera1999

10.04.04 21:55
У мене ігра не йде. :'(

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS