RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Command Conquer Red Alert 3 Uprising...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Command Conquer Red Alert 3 Uprising

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: EA Los Angeles
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський
Таблетка: Присутній

Системні вимоги:
> ОС: Windows XP / Vista (32-Bit)
> Процесссор: XP: 2.0 Ггц (Intel Pentium 4; AMD Athlon 2000+; багатоядерні процесори) / Vista: 2.2 Ггц (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200+/многоядерные процесорів)
> Оперативна пам'ять: XP/Vista: 1 Гб
> Відеокарта: NVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X1800 або краще
> Звукова карта: совсместімая з DIRECTX 9.0c (для коректної роботи Creative Sound Blaster Audigy під Vista вимагає процесор не слабкіше Intel P4 2.6 Ггц, Yamaha Xwave-512 не підтримується)

Опис:

Command & Conquer Red Alert 3: Uprising є глобальним доповненням оригінальної гри, що складається з декількох кампаній для індивідуального проходження.

Сюжет Command & Conquer Red Alert 3: Uprising оповідає про події, що трапилися після закінчення світової війни. СРСР намагається відродитися після нищівної поразки, Імперія прагне знайти втрачену гордість і самосвідомість, а Альянс, що переміг, вимушений боротися з корупцією у власних рядах.

На додаток до 4 стандартних кампаній (за Альянс, Імперію, СРСР і однією додатковою, такою, що оповідає про пригоди Юріко Омеги) в Command & Conquer Red Alert 3: Uprising буде представлений новий режим змагання, де впродовж 50 епізодів (кожен з своїм набором правив і умовами перемоги!) ви битиметеся з дев'ятьма кращими командирами зі всієї земної кулі.

Сюжет гри розкриватиметься точно так, як і в попередніх частинах - за допомогою відеороликів у високому дозволі за участю зірок Голлівуду. Ви побачите тих, що вже любляться глядачам Гемму Аткинсон і Івану Міліцевіч, а також многих-многих інших чудових акторів.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Command Conquer Red Alert 3 Uprising або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Command Conquer Red Alert 3 Uprising, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS