RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» World in Conflict: Soviet Assault...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


World in Conflict: Soviet Assault

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Стратегія
Розробник:Massive Entertainment
Видавництво: Ubisoft Entertainment
Мова інтерфейсу: англійський
Платформа: ПК, Windows XP/Vista 
Таблетка: непотрібна
Системні вимоги:
Операційна система - Windows® XP, Windows Vista
Процесор - 2. 0 GHz або могутніше (2. 2 GHz для Windows Vista)
Оперативна пам'ять: 1 GB (1.5 GB для Windows Vista™)
Місце на жорсткому диску: 2.0 GB вільного простору
Відео - 128 MB video RAM, DirectX® 9.0c compatible (GeForce® 4 MX, Radeon® 8500, 9200 не підтримуються!)
Звук - DirectX® 9.0c compatible
Миша і клавіатура. 

Опис: Soviet Assault - перший аддон до красивої, динамічної і успішної стратегії World in Conflict. Як абсолютно неважко здогадатися з назви, кампанія доповнення цілком і повністю присвячена радянським військам, що б'ються з НАТО. Крім цього, аддон містить додатковий набір мультіплєєрних карт, нові юніти (особлива увага приділена різноманітним посудинам на зразок катерів) і систему голосового управління подчинненнимі.

Установка:
1. Аби встановити оригінальну гру World in Conflict (Доповнення ставиться лише на Англійську версію гри!)

Якщо у вас оригінальний World in Conflict  те замінить це в рєєстрі:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Massive Entertainment AB\World in Conflict замінюєм Language Code(якшо він є!) з RU на EN, потім значеня ключа Localized міняєм з Russian на English)

2. Пропатчиті до версії 1.01
3. Аби встановити доповнення (ключ - UA7J-ULHG-Y8ES-F4N2-H6GD)
4. Грати! 





Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру World in Conflict: Soviet Assault або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу World in Conflict: Soviet Assault, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS