RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Codename Panzers Cold War...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Codename Panzers Cold War

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: InnoGlow
Видавництво: Atari
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Відсутня

Системні вимоги:

Мінімальні системні вимоги:
Процесор: Pentium 4 / ATHLONXP 3.0 GHz
Оперативна пам'ять: 1 Gb
Відеокарта: GeForce 6600GT / Radeon X1800 PRO
Вільне місце на жорсткому диску: 5 Gb

Рекомендовані системні вимоги:
Процесор: Intel Core 2 Duo / Athlon X2 2.2 GHz
Оперативна пам'ять: 2 Gb
Відеокарта: GeForce 8800GTS / Radeon HD3870 256 Mb
Вільне місце на жорсткому диску: 5 Gb

Опис:
Новий проект німців з Stormregion, що свого часу наголосилися чудовою пародійною стратегій S.W.I.N.E., в першу чергу хвалиться часом дії - події гри розгортатимуться вже після Другої світової війни, одна згадка про яку викликає у любителів стратегій нервові здригання. Тепер армії Радянського Союзу належить показати матір Кузьми блоку «Вільної Європи», підтримуваному Сполученими Штатами Америки. Робити це ми, втім, будемо всього лише на протязі п'ять місій однопользовательськой кампанії - в інших тринадцяти доведеться повоювати на стороні Союзників.
Ще одна особливість Codename Panzers: Cold War - значно модернізований графічний движок, який уміє демонструвати плавну зміну погодних умов і часу доби, а також продемонструє повну інтерактивність рівнів, що для нас вже давно не в чудасію.

Додаткова інформація:
таблетки покищо нема, як появиться викладу

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Codename Panzers Cold War або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Codename Panzers Cold War, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS