RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Demigod / Demigod. Битвы богов (2009/ENG)(...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Demigod / Demigod. Битвы богов (2009/ENG)(L)

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Стратегія
Розробник: Gas Powered Games
Видавництво: Stardock Entertainment
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Не потрібна
Платформа: PC

Опис:
Вакансія на посаду небожителя відкрита - Прародитель вмирає, звільняючи трон для своїх нащадків - напівбогів з світу смертних. Претенденти на місце в пантеоні повинні довести свої права на панування на полях грандіозних битв. Нагорода для переможця - безсмертя і вічна слава, а що програли чекає забуття.
«Demigod. Битви богів» - новий проект Кріса Тейлора, творця Dungeon Siege і Supreme Commander, що є сплавом стратегії і ролевої гри. У цій тактичній стратегії гравців чекають битви безсмертних напівбогів і армій їх послідовників. Виберіть героя по своєму смаку, дайте йому армію, отримайте контроль над його божественними здібностями і знищте конкурентів на шляху до заповітної мети!
Тейлор не любить естетських складнощів в іграх, вважаючи головною дві речі: щоб в грі можна було розібратися за 10 хвилин і щоб від неї було неможливо відірватися через годинник. За сюжетну кампанію відповідає Stardock Corporation, компанія, відома своєю здатністю створювати цікаві історії.
На вашому шляху зустрінуться люті і нещадні вороги, керовані багаторівневою системою штучного інтелекту або іншими гравцями через інтернет. У одиночній і розрахованій на багато користувачів грі мир Demigod є унікальним всесвітом, в якому вам належить пройти нелегкий шлях до вершине миру по тілах своїх ворогів.

***
За основу гри розробниками узята ідея популярної модифікації Warcraft 3 - DOTA, при цьому «Demigod. Битви богів» може похвалитися відмінною графікою, вигостреним балансом і титанічними масштабами битв. Проект використовує модель, добре знайому гравцям: карти-арени, на яких могутні напівбоги з'ясовують, хто з них сильний. Представлені герої на будь-який смак, від спокусливо голою демонесси до ожилого величезного бастіону. Кожен напівбог заточений під певну тактику бою і кожен має унікальне древо умінь.

Системні вимоги:
* Microsoft® Windows® XP SP2 / Vista
*  процесор Pentium® 4 3  Ггц або Core2Duo® E4300  або вище
* 1 ГБ оперативної пам'яті для Windows® XP / 2  ГБ оперативної
пам'яті для Windows® Vista
* 4  ГБ вільного місця на жорсткому диску
* відеоадаптер з пам'яттю 256 МБ NVIDIA GeForce 7600
ATI Radeon 2600 або аналогічний, сумісний з DirectX® 9.0 з
підтримуючий 32-розрядний колір і піксельні шейдери
* звуковий пристрій 16 битий, сумісне з DirectX®
*  пристрій для читання DVD-дисків
* DirectX® 9.0c

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Demigod / Demigod. Битвы богов (2009/ENG)(L) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Demigod / Demigod. Битвы богов (2009/ENG)(L), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

Only05

09.05.13 14:47
сид ти где??

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS