RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Eco Tycoon-Project Green (ValuSoft) (ENG) ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Eco Tycoon-Project Green (ValuSoft) (ENG) [L]

 

Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Manage/Busin. / Turn-based) / 3D
Розробник: Virtual Playground
Видавництво: ValuSoft
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише англійський
Мова озвучення: англійська
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:
* ОС: Windows Vista/XP
* Процесор: Pentium 2 1.9 ГГц
* Пам'ять: 512 MB
* Вільне місце на жорсткому диску: 500 MB
* Відеокарта: 128 МБ Directx 9.0

Опис:
Ваша мета - врівноважувати національну економіку, рівні влади, запаси продовольства, водопостачання, і природні ресурси. Поповнюйте казну! Експортуйте зайве паливо, таке як нафта або вугілля, аби ввести додаткові гроші в казну. Підвищуйте рівень країни! Використовуйте 7 Урядових Радників, аби отримати корисну пораду відносно фінансів, енергії, сільського господарства, політики, довкілля!

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Eco Tycoon-Project Green (ValuSoft) (ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Eco Tycoon-Project Green (ValuSoft) (ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS