RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Stalin vs. Martians (Новый Диск) (RUS) [Re...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Stalin vs. Martians (Новый Диск) (RUS) [Repack]

 

Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D
Розробник: Dreamlore Games, N-Game Studios і Black Wing Foundation
Видавництво: Новий Диск
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: лише російський
Мова озвучення: російська
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP/Vista
Процесор: Pentium 4 1,5 ГГц
Пам'ять: 1 ГБ
Відеокарта: 256 MÁ, сумісна з DIRECTX 9.0c
Аудіокарта: сумісна з DIRECTX 9.0c
Вільне місце на ЖД: 1 ГБ
DVD-привод: 8х

Опис:
Над країною Порад нависнула нова загроза! Поки країна з останніх сил стримує натиск німців, в далекому від фронту Сибіру висадився ворожий десант. Мерзенні інопланетяни завдали зрадницького удару в спину соціалізму. Втім, Сталіну все одно, з ким битися. Його накази не обговорюються, а виконуються. А значить, прийшла пора забити табори і лісоповали полоненими зеленими чоловічками! Великий Вождь готовий танцювати на кістках мерзотного агресора. Танкові бригади і стрілецькі роти спрямувалися в рішучу атаку. У перших рядах - комуністи і комсомольці. Втім, марсіани теж не ликом шиті. Передова технологія зіткнулася з кращими на світі військами. Тепер результат війни вирішить бойовий дух. і особисто товариш Сталін!

Особливості гри:

* Тонна зеленого марсіанського м'ясця лізе на кулемети
* Двадцятиметровий Сталін відображає атаки грибів-мутантів
* Червонопрапорна магія і сталінські соколи в справі
* Перемога комунізму неминуча. Так / Немає?

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Stalin vs. Martians (Новый Диск) (RUS) [Repack] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Stalin vs. Martians (Новый Диск) (RUS) [Repack], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS