RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» The Sims 3(2009/ENG/RUS)[Soft Club]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Sims 3(2009/ENG/RUS)[Soft Club]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Strategy (God Sim / Manage/Busin. / Real-time) / 3D
Розробник: EA Games
Видавництво: Electronic Arts/Soft Club
Платформа: РС

Системні вимоги:
WINDOWS XP
* Процесор 2.0 ГГц Pentium 4 або еквівалентний * 1 Гб оперативної пам'яті
* Відеокарта - 128 Мб, з підтримкою піксельних шейдеров версії 2.0
* Остання версія DIRECTX 9.0c
* Microsoft Windows XP Service Pack 2
* Не менше 6.1 Гб вільного простору на жорсткому диску і не менше 1 Гб для створених речей і збережень

WINDOWS VISTA
* Процесор 2.4 ГГц Pentium 4 або еквівалентний
* 1.5 Гб оперативної пам'яті
* Відеокарта - 128 Мб, з підтримкою піксельних шейдеров версії 2.0
* Microsoft Windows Vista Service Pack 1
* Не менше 6.1 Гб вільного простору на жорсткому диску і не менше 1 Гб для створених речей і збережень
Для комп'ютерів з вбудованими графічними чіпсетами:
* Intel Integrated Chipset GMA 3-Series або вище.
* 2.6 ГГц Pentium D CPU, або 1.8 ГГц Core 2 Duo або еквівалентні
* 0.5 Гб додаткової пам'яті


Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський + російський
Таблетка: Присутня

Опис: У реальності кожній людині дано прожити лише одне життя. Але за допомогою The Sims 3 це обмеження можна зняти! Вам вирішувати - де, як і з ким жити, чим займатися, чим прикрашати і облаштовувати свій будинок. The Sims 3 - це унікальний імітатор життя, що узяв і примножив все краще з попередніх епізодів легендарної серії.
Третя частина стирає межі і знищує умовності! Якщо раніше весь світ неначе ділився на окремі замкнуті ділянки, то тепер він єдиний і величезний. Уявіть, що довгі роки ви жили у великому, затишному, але все-таки будинку, а потім раптом відкрилися двері на вулицю. The Sims 3 відкриває перед вами місто нового покоління - яскравий, красивий і повний неймовірних сюрпризів. Зробіть крок в нього, і віртуальне життя заграє новими фарбами!

Особливості гри:
* Справжнє місто! Прийшла пора покинути свій затишний котедж і познайомитися з іншими мешканцями тихого містечка. У The Sims 3 віртуальні чоловічки можуть вільно гуляти по вулицях, зустрічаючи друзів і колег, заходивши один до одного в гості і заводячи нові знайомства. Якщо персонаж опиниться в потрібний час в потрібному місці, з ним може відбутися багато всього надзвичайно интересного - точнісінько як в реальному житті!
* Портретна схожість. Вдосконалений редактор персонажів дозволяє творити дива. Його можливості практично не обмежені, так що за бажання ви легко зобразите по той бік екрану себе або своїх знайомих. Ви можете регулювати зростання, статуру, риси обличчя, колір волосся і очей, тон шкіри і форму зачіски, а також підбирати героєві одяг і аксесуари.
* Більше людей хороших і різних! Всі люди разные - свідчить вікова мудрість. The Sims 3 наочно це підтверджує, причому мешканці віртуального світу відрізняються не тільки зовнішністю, але і характерами. На вибір запропонований ряд рис, комбінуючи які, можна створювати по-справжньому яскраві індивідуальності. Серед особливостей особи є сміливість, артистичність, романтизм і навіть такі «дивності», як параноя і клептоманія. Але це далеко не повний список!
* Головне - дах над головою! Проте удвічі приємно, якщо до цього даху додаються обклеєні шпалерами стіни, підлоги з килимами і зручні меблі. Всього цього в The Sims 3 предостатньо, але вперше у вас з'явилася можливість міняти фактуру і орнамент різних матеріалів. Підлогове покриття, оббивка меблів, шпалери і штори - все це можна змінити на свій смак!
* У кожного є мрія! І віртуальні персонажі - не виключення. У них є «глобальні» мрії, до яких доводиться йти велику частину життя і скромніші бажання, які можна виконати порівняно швидко. Допомагати персонажам утілювати свою долю або заважати їм в цьому - вирішувати вам.

Дод. інформація:

Установка:
1. Вмонтовувати образ.
2. Встановити гру.
3. Використовувати серійний номер /Crack
4. Скопіювати всі інші файли з /Crack в "installdirGameBin"
5. Грати!
Переконаєтеся що файрвол блокирокирует доступ грі в Інтернет.

Скріншоти:

picpicpicpicpic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Sims 3(2009/ENG/RUS)[Soft Club] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Sims 3(2009/ENG/RUS)[Soft Club], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS