RSS
 

FreeRelease » Файли » Adventure» Nancy Drew: Ransom of the Seven Ships (200...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Nancy Drew: Ransom of the Seven Ships (2009/ENG) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure
Розробник: Her Interactive
Видавництво: Her Interactive
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис: Найпопулярніша в світі дівчина-детектив Ненсі Дрю знов приступає до розслідування загадкового і украй заплутаного поділа! А все почалося з принадного дружнього запрошення. Відмінна ідея - провести пару днинок на одному з курортних острівців Багамського архіпелагу. Море, сонце, чудова компанія. Але подругу, яка і організувала поїздку, викрадають! Зловісний вимагач вимагає, щоб Ненсі відшукала давно загублені скарби - або нещасна Бесс ніколи не повернеться додому. Ось тільки злочинець не врахував, що наша героїня вже не раз брала верх в найвідчайдушніших ситуаціях. Знайти старовинний клад, розібратися з шантажистом і повернути подругу - для Ненсі Дрю лише питання часу! З вашою допомогою вона відшукає злочинця і спробує розгадати всі секрети і таємниці далекого тропічного острова.

Особливості гри:
• Чи дійсно викрадена подруга, або це всього лише прийом злочинців?
• Острівець - не тільки тропічний рай, але і вірогідна могила для матросів з іспанських галеонов
• Небезпечні води Багам приховують загублені багатства Ель-торо
• Єдині мешканці острова - Джес Фейн і загадковий бродяга

Системні вимоги:
Операційна система Microsoft® Windows® Xp/vista
Процесор Pentium® III 1,13 Ггц або аналогічний Athlon®
256 Mб оперативної пам'яті
1,5 ГБ вільного місця на жорсткому диску
3D-видеоадаптер з пам'яттю 64 Mб, сумісний з Directx® 9.0c (Geforce3 Ti200)
Звуковий пристрій, сумісний з Directx® 9.0c
Directx® 9.0c

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Nancy Drew: Ransom of the Seven Ships (2009/ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Nancy Drew: Ransom of the Seven Ships (2009/ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS