RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (1838) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис:
The Fall - Mutant City- це продовження вийшла і завоювала серця багатьох Fall: Last Days of Gaia. Пориньте в загрозливу атмосферу The Fall і вступайте в боротьбу за існування в світі, яким управляють гроші і зброю. Чудові графічні ефекти, захоплююча розповідь, а також неповторна атмосфера The Fall - Mutant City допоможуть повністю зануритися в незабутню пригоду!

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (1868) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: Jurassic Park: The Game - епізодична гра, створена за мотивами роману Джона Крайтона і фільмів Парк Юрського Періоду.
В страшну штормову ніч, коли Парк Юрського Періоду було практично зруйноване, контрабандистка проникає на острів Ісла Нублар з метою викрасти контейнер з контрабандними ембріонами динозаврів. Вона стикається з персоналом, який в поспіху евакуювався з парку, де вільно розгулюють динозаври. Крім цього в групі намагаються вижити і хоч якось втекти з острова виявляються найманці, надіслані компанією Інген на рятувальну операцію.
В ролі різних персонажів, гравцеві належить рятуватися з острова, намагаючись не стати обідом для його хижих мешканців.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1593) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис: NCIS The Video Game - ігрова адаптація популярного телесеріалу NCIS: Naval Criminal Investigative Service. Гравцям дається можливість побувати в ролі знаменитих героїв і провести свої власні розслідування, повні несподіваних ситуацій і різких поворотів сюжету.
Сюжет гри доклали руку творці самого телесеріалу, так що складність розслідування вбивств, шпигунства і випадків тероризму в NCIS The Video Game відповідає тому, що розвивається на екранах телевізорів.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (1952) | Коментарі: (0) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Опис: 1198. Третій хрестовий похід завершився нищівною поразкою християн, проте вже знову кинутий клич, що проголосив чергову священну війну. На заклик відгукнулися самі різні люди - як істинно віруючі ідеалісти, так і пройдисвіти, які прагнуть легкої наживи.

Пт
09
вер.

2011 р.

Переглядів: (1326) | Коментарі: (0) | 11.09.09
Автор: allgamenews



Опис:
Комп'ютерна гра для дітей та їх батьків створена за мотивами однойменного анімаційного фільму Disney / Pixar. Уявіть, що людству довелося покинути Землю. Єдиний, хто вцілів за 700 років, що минули з цього драматичного моменту, - маленький робот. Безжурний ВАЛЛ-І збере веселу компанію кумедних персонажів, включаючи домашнього вихованця таргана і команду зламаних роботів-невдах. Добра історія, придумана авторами добре відомих фільмів "Рататуй" і "В пошуках Немо", припаде до смаку всім, не залежно від віку і естетичних уподобань.


Сб
23
квіт.

2011 р.

Переглядів: (1017) | Коментарі: (0) | 11.04.23
Автор: VeNoM




Рік випуску: 2011
Жанр: Adventure
Розробник: Pendulo Studios
Видавець: Focus Home Interactive
Видавець в Росії: 1С-SoftClub
Платформа: РС
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Присутня (тека TRiViUM на образі)

Опис: Захоплюючий гумористичний квест від авторів знаменитої пригодницької саги Runaway, що підкорила серця мільйонів гравців зі всього світу. З кінокомпанією MKO Production співробітничають кращі монстри всіх часів і народів, здатні налякати кого завгодно. Але одного прекрасного дня було вирішено, що зірки «ужастіков» повинні перекваліфіковуватися, - тепер вони виступатимуть в головних ролях в музичних комедіях і розважальних сімейних кінофільмах. Хто б сумнівався, що «страшили» виявили крайній ступінь незадоволеності із цього приводу і підняли справжній бунт!
«Новий хіт», створений в кращих традиціях серії Runaway, розповість про пригоди парочки харизматичних героїв, які несподівано для себе виявилися залученими в абсолютно неймовірну історію.
Захоплюючий сюжет, багатий забавними епізодами і інтригами, оригінальні головоломки, неповторний гумор, безліч відсилань до популярних кінофільмів і телешоу, прекрасного графічного виконання з використанням сучасних технологій. Без сумніву, «Новий хіт» - одна з найкрасивіших і веселіших пригодницьких ігор, прекрасний подарунок для дійсних цінителів жанру.

Чт
17
бер.

2011 р.

Переглядів: (791) | Коментарі: (0) | 11.03.17
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2011
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: Telltale Games
Видавець в Росії: Buka Entertainment
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Відсутня


Опис: Tales of Monkey Island - це п'ята частина знаменитої саги, розроблена Telltale Games спільно з LucasArts. Гра починається через кілька років після подій, що розгорталися в Escape from Monkey Island. У другому епізоді нашої історії грізний пірат Гайбраш втік з острова, але його рука все ще вражена заразою, а Лечак, в людському вигляді, залицяється до Ілейн. І треба ж було, саме в цей момент, зустрінеться з хижаком за піратами!

Вт
15
бер.

2011 р.

Переглядів: (956) | Коментарі: (0) | 11.03.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011 р
Жанр: Adventure
Розробник: Cranberry Productions
Видавництво: Lace Mamba Global
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Російська (Русифікатор не повний) / Німецька
Мова озвучення: Німецька
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Відсутня

Опис: Студія Cranberry productions анонсувала третю частину знаменитої адвенчури Black Mirror. У продовженні буде використана все та ж технологія 2.5D: тривимірні персонажі переміщуються заздалегідь намальованим задника.

Цього разу ми знову відвідаємо знаменитий замок Black Mirror в тихій місцевості Willow Creek. Як кажуть сценаристи, сюжет третьої частини буде тісно пов'язаний з оригіналом. Дійство почнеться з того моменту, на чому закінчилася Black Mirror 2. Ми зможемо керувати відразу двома персонажами і відвідаємо порядку 62-х різноманітних локацій.

Black Mirror 3 почнеться з того, що головного героя, Дарена (Darren), заарештовує поліція за підозрою в ... Три тижні він проводить в камері один на один зі своїми кошмарами, які не дають йому спокою ні вночі, ні вдень. І раптом її звільняють ... Дарен залишається сам на сам зі своїми жахами і починає розслідування, яке в підсумку приведе його до дивовижних відкриттів...


Ср
09
бер.

2011 р.

Переглядів: (828) | Коментарі: (0) | 11.03.09
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2011
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: Telltale Games
Видавництво: Telltale Games
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Присутня

Опис: Подорожі в часі тривають в новій частині гри «Back to the Future: The Game Episode 2. Get Tannen ». З винаходом диво-машини, дуже багато чого змінюється, так як кожна подорож в майбутнє діяльно впливає на наше минуле. А так само збільшується кількість шахраїв, що намагаються отримати більше грошей завдяки спортивному альманаху.

Нд
20
лют.

2011 р.

Переглядів: (772) | Коментарі: (0) | 11.02.20
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011
Жанр: Adventure
Розробник: Daedalic Entertainment
Видавництво: Lace Mamba Global
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Една прокидається в камері для буйних божевільні. Вона не пам'ятає ні того, як сюди потрапила, ні свого минулого взагалі.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com