RSS
 

FreeRelease » Файли » Adventure» Легенда Кришталевої долини / The Legend of...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Легенда Кришталевої долини / The Legend of Crystal Valley [Акелла] [RUS] [L]

 


Рік випуску: 12 березня 2009 р.
Рік випуску в Росії: 19 серпня 2009 р.
Жанр: Adventure
Розробник: Cateia Games
Видавництво: Акелла
Платформа: РС



Тип видання:
ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Таблетка: Емуляція образу

Системні вимоги:


> Операційна система: Windows® XP
> Процесор: Pentium® 4 1,6 ГГц або аналогічний Athlon® XP
> Оперативна пам'ять: 512 Мб
> Відеокарта: 3D-видеоадаптер з пам'яттю 128 МБ, сумісний з DirectX® 9.0c
> Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
> Вільне місце на жорсткому диску: 600 Мб

Опис:Legend of Crystal Valley - це Point'n'Click пригода, яка подарує вас довгимим годинами гри на десятках різних локацій, зустрічі з фантастичними персонажами і цікаві загадки. Красиві двомірні фони, оригінальні істоти і інтерактивні об'єкти змусять вас пригорнутися до екрану, поки ви не пройдете гру до самого кінця! 

[spoiler="Скріншоти"]

pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Легенда Кришталевої долини / The Legend of Crystal Valley [Акелла] [RUS] [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Легенда Кришталевої долини / The Legend of Crystal Valley [Акелла] [RUS] [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS