RSS
 

FreeRelease » Файли » Adventure» Mata Hari: Шпионка-соблазнительница / Mata...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Mata Hari: Шпионка-соблазнительница / Mata Hari

 
pic
Рік випуску: 2009
Жанр: Adventure / 3D / 3rd Person
Розробник: Cranberry Production
Видавництво: Акелла
Платформа: РС
Тип видання:
ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Таблетка: У комплекті (фікс экзешник). thx: 0x0007 + правильна топологія & Fstarforce 3.5

Системні вимоги:
> Операційна система: Windows XP / Vista > Процесор: Pentium IV 1.6 Ггц
> Пам'ять: 512 Мб
> Відеокарта: з пам'яттю 128Мб
> Аудіокарта: DIRECT-X сумісна
> Вільне місце на ЖД: 2 Гб

Опис:Європа, початок ХХ століття. Незвичайні виступи танцівниці по імені Мату Харі привертають увагу панів з найвпливовіших кругів. Одного дня серед глядачів з'являється секретний агент Оскар Самсонет. Спостерігаючи за екзотичним танцем, він розуміє, що Мату Харі ідеально личить на роль його шпигунки. Пристрасть до авантюр і легкі гроші залучають танцівницю, тому вона приймає його пропозицію. Використовуючи свій шарм, вона з легкістю взнає політичні і військові таємниці. Це залучає все більше уваги до її персони, і незабаром її життю починає загрожувати небезпека... Гра заснована на історії легендарної шпигунки початку ХХ століття. У 1905 році вона прославилася в Європі як виконавець екзотичних танців. Користуючись своїм успіхом, Мату Харі вельми близько познайомилася з багатьма впливовими людьми того часу. Під час Першої світової війни Мату Харі була арештована французькою розвідкою і звинувачена в шпигунстві на користь Німеччини.

Особливості гри:


    * Класична пригода, дія якої розвертається в прекрасну епоху початку ХХ століття
    * В головній ролі - знаменита шпигунка Мату Харі
    * Гра передбачає декілька різних кінцівок залежно від дій гравця
    * Оригінальні міні-ігри в шпигунському стилі
    * У розробці проекту беруть участь ветерани ігрової індустрії Хал Барвуд (Hal Barwood) і Ноа Фалстейн (Noah Falstein) - творці легендарних ігор Indiana Jones and the Fate of Atlantis і Indiana Jones and the Last Crusade
pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Mata Hari: Шпионка-соблазнительница / Mata Hari або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Mata Hari: Шпионка-соблазнительница / Mata Hari, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS