RSS
 

FreeRelease » Файли » Adventure» Тургор. Голос цвета (Rus) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Тургор. Голос цвета (Rus) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Survival adventure
Розробник: Ice-pick Lodge
Видавництво: Новий диск
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише російський
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:

> Операційна система: Windows XP Sp2 / Vista
> Процесор: Pentium® 4 2 ГГц або аналогічний Athlon® XP™
> Оперативна пам'ять: 512 Мб
> Місце на жорсткому диску: 6 Гб
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: 3D-видеоадаптер з пам'яттю 128 МБ, сумісний з DirectX® 9.0с, шейдеры 2.0, що підтримує (Nvidia® GeForce™ FX 5600 або ATI® Radeon™9600)



Опис:

Гра, що зачаровує, «Тургор» стала самим незвичайним проектом 2007 років. Вона завоювала безліч престижних винагород і підкорила серця гравців. Особливе управління за допомогою малювання, яскраві персонажі і вражаючий світ - все це перетворило «Тургор» на справжній витвір сучасного мистецтва. Тепер всім залицяльникам жанру survival action доступна нова версія цієї воістину унікальної гри.

«Тургор. Голос кольору» - результат спільної роботи студії Ice-pick Lodge і провідних європейських продюсерів. Артхаусний проект перетворився на вражаючу гру світового рівня. Змінам піддалося багато що: повністю перероблений сценарій, інакше налагоджений ігровий процес, вдосконалений баланс, а світ довкола гравця збагатився новими деталями і елементами. Знаменита гра з'являється перед вами в новій подобі!

Гра вийшла повністю російською мовою. Диск поступив в продаж в унікальній джевел-упаковці. Видання включає збірку віршів і саундтрек, що складається як з нових композицій, так і з переробленої музики.


pic pic pic pic pic pic pic


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Тургор. Голос цвета (Rus) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Тургор. Голос цвета (Rus) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS