RSS
 

FreeRelease » Файли » Sport» Pro Cycling Manager - Tour de France 2009 ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Pro Cycling Manager - Tour de France 2009 (ENG) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Cyanide Studio
Розробник: Focus Home Interactive
Видавець: Focus Home Interactive
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: ENG
Мова озвучення: ENG
Таблетка: присутня

Cистемні вимоги:
> Операційна система: Windows 2000/xp/vista
> Процесор: Pentium 4 1.5 Ghz
> Оперативна пам'ять: 1 Гб
> Відеокарта: з ОЗУ 128 Мб (Geforce FX 5200 або вище)
> Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з Directx® 9.0с
> Вільне місце на жорсткому диску: 2 Гб 

Опис:
Протягом декількох років тепер, ряд Менеджера, що Їздить на велосипеді, запропонували розумне з'єднання між управлінням і спортивним моделюванням. В цей час, ряд безперервно збільшив свою аудиторію через його різні версії, кожні новинки уявлення і кожне становлення новою точкою відліку відеогри для сотень тисяч гравців в Европе.
Спочатку, створення гри про їзду на велосипеді гонок, можливо, здавалося фантастичним новачкам. Проте, тепер очевидно, що студія Ціаниду, розробник гри, є експертом при відновленні сил всієї великої кількості тактики спорту і під час гонок і протягом всього сезону, де гравець надягає кепку спортивного менеджера, щоб управляти підготовкою, контрактами, списками і навіть переходить.

Pro Cycling Manager - Tour de France 2009 запрошує Вас випробовувати великий новий сезон, упакований більш ніж 180 гонками, включаючи найбільші змагання, такі як Tour de France або Тур по Іспанії (La Vuelta). Приведіть одну з 65 офіційних команд або створіть Вашу власну команду (нова особливість) і займіться найжорсткішими викликами: виграйте великий Тур, виділитеся протягом всього сезону, розбіжностей збільшення для нових талантів або підсильте великого чемпіона. Є багато цілей, які дозволяють Вам грати, як Ви хочете, для слави перемоги або тільки для забави.

Скріншоти:

pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Pro Cycling Manager - Tour de France 2009 (ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Pro Cycling Manager - Tour de France 2009 (ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS