RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1474) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Опис:
Blood Bowl - божевільний коктейль з класичної стратегічної гри і спортивного симулятора! Гра поєднала в собі знамениту всесвіт Warhammer і американський футбол! Створіть вашу власну команду, вибравши будь-яку з 8 рас: людей, орків, лісових ельфів, гномів, скавенов, ящеролюдей, сили хаосу і гоблінів. Керуйте вашими гравцями і ведіть вашу команду до перемоги в престижному кубку Blood Bowl! Що проходить у всесвіті Warhammer, ця неймовірно жорстока гра увібрала в себе найкраще з того, що здатний запропонувати жанр тактичних стратегій. Розширене видання кривавого змагання надасть у ваше розпорядження 11 нових рас, кожна з яких відрізняється неповторним стилем гри.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (5533) | Коментарі: (4) | 11.09.29
Автор: allgamenews



Опис: Основою FIFA 12 для PC і консолей стало нове програмне ядро ​​Player Impact Engine, що забезпечує дотримання реальних законів фізики при будь-якій взаємодії гравців на полі. Гра забезпечує безліч реалістичних варіантів результату будь-якого зіткнення. Тепер гравці зможуть вести більш природну боротьбу за м'яч і будуть легше відновлювати сили після легких зіткнень.

Чт
29
вер.

2011 р.

Переглядів: (2007) | Коментарі: (2) | 11.09.29
Автор: allgamenews




Опис: Pro Evolution Soccer 2012 продовжує знамениту серію футбольних симуляторів від Konami. У цій частині цінителів футболу чекає абсолютно новий движок штучного інтелекту, завдяки якому були поліпшені командні елементи гри, і тепер напарники по команді краще реагують на ваші дії на полі. Також була покращена система перемикання між футболістами, що дозволяє легко вибирати будь-якого товариша по команді, що знаходиться в безпосередній близькості від вас. Головна мета всіх змін, що вносяться в Pro Evolution Soccer 2012 - домогтися максимальної реалістичності ігрового процесу.

Нд
20
лют.

2011 р.

Переглядів: (1029) | Коментарі: (0) | 11.02.20
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2011
Жанр: Sport (Golf) / 3D
Розробник: Atari
Видавництво: Bluestone

Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Присутня

Опис: Створи, грай і спілкуйся - Відмінний геймплей, функціональність і управління. Це не гра, це спосіб життя. Новий курс типів, чемпіонатів з гольфу, подачі й удари, гольф, міні-гольф і більше.

Сб
08
трав.

2010 р.

Переглядів: (1584) | Коментарі: (2) | 10.05.08
Автор: allgamenews



Дата виходу: 05.05.2010
Жанр: Спорт / настільні / симулятор
Розробник: IQ Publishing
Видавництво: IQ Publishing
Платформа: PC

Опис:
International Volleyball 2010 - тривимірний волейбольний симулятор для ПК! Керуйте будь-який з національних чоловічих чи жіночих команд. Реалістична фізика і графіка роблять International Volleyball 2010 ще більш захоплюючою і цікавою грою. Ви можете самі вибрати найбільш підходящий склад команди і схему гри для перемоги в матчі.

Вт
12
січ.

2010 р.

Переглядів: (1366) | Коментарі: (0) | 10.01.12
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: Sport (Winter sports) / 3d
Розробник: Eurocom Entertainment Software
Видавництво: SEGA

Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Мова озвучення: англійське
Crack: емуляція образу

Опис: 
Без чого не може обійтися Олімпіада? Факел? Декілька років підготовки і десятки мільярдів доларів, розтриньканих в ім'я спортивного майбутнього нації? Ах, все не те. У XXI-ом столітті обов'язковий атрибут олімпіади - це, власне, гра про олімпіаду, створена силами SEGA з розрахунком на дуже ледачих «спортсменів». Геймплей з великою часткою вірогідності залишиться таким же, як і в грі про пекінську олімпіаду - знай собі, швидко довбай по кнопках. Зате список видів спорту точно зазнає метаморфози. Нас чекають стрибки на лижах з трампліну, біатлон, слалом і так далі.

Сб
09
січ.

2010 р.

Переглядів: (1434) | Коментарі: (0) | 10.01.09
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанри: Sport (Winter sports) / 3d
Розробник: Eurocom Entertainment Software
Видавець: SEGA
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська (ENG)
Таблетка: Не потрібна

Опис: Без чого не може обійтися Олімпіада? Факел? Декілька років підготовки і десятки мільярдів доларів, розтриньканих в ім'я спортивного майбутнього нації? Ах, все не те. У XXI-ом столітті обов'язковий атрибут олімпіади - це, власне, гра про олімпіаду, створена силами SEGA з розрахунком на дуже ледачих «спортсменів». Геймплей з великою часткою вірогідності залишиться таким же, як і в грі про пекінську олімпіаду - знай собі, швидко довбай по кнопках. Зате список видів спорту точно зазнає метаморфози. Нас чекають стрибки на лижах з трампліну, біатлон, слалом і так далі.

Нд
06
груд.

2009 р.

Переглядів: (2405) | Коментарі: (1) | 09.12.06
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2009
Жанр: Sport (Soccer) / 3d
Розробник: PES Community
Видавництво: PES Community
Тип видання: [P]
Мова інтерфейсу: Російський
Мова озвучення: Англійський
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Промінь ковзає по соковитій зеленій траві, розкресленою сніжно-білою розміткою, піднімається на трибуни, вихоплюючи строкато одягнених тріумфуючих поклонників, яскраві прапори, плакати. Це промінь вашої слави, а багатотисячна армія поклонників на стадіоні вітає саме вас - зірку великого футболу. Pro Evolution Soccer 2010 розкриє перед вами цілу футбольний всесвіт, зображений на екрані в найдрібніших подробицях.

Ласкаво просимо в Лігу чемпіонів - на арену найлютіших футбольних баталій. Тут вас чекають зльоти і падіння, перемоги і поразки, тут вирує і закипає саме життя! Уявіть, що ви протистоїте футболістам Manchester United. Рахунок 1:1, і останні секунди матчу витікають, як пісок крізь пальці. Ви нестримно рветеся вперед, віртуозно обходите захисників і залишаєтеся наодинці з Едвіном ван дер Саром. Чи вистачить у вас холоднокровності, щоб одним точно розрахованим ударом вирвати у суперника перемогу? Перевірте себе в Pro Evolution Soccer 2010!

Пт
27
лист.

2009 р.

Переглядів: (1431) | Коментарі: (2) | 09.11.27
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Sport (Basketball) / 3d
Розробник: 2k SPORTS
Видавництво: Visual Concepts
Видавництво в Росії: 1C
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський (порт з Xbox360)
Мова озвучення: Англійський
Таблетка: Ушита

Опис: Новий сезон — нові звершення! Якщо кращою музикою для вас є ритмічний стук м'яча по баскетбольному майданчику, якщо побачивши баскетбольного кільця ви інстинктивно починаєте прикидати, звідки краще зробити кидок, якщо ви дихаєте і живете баскетболом, то пропускати NBA 2K10 просто злочинно! Ну а якщо ви не знайомі з цим красивим і захоплюючим видом спорту, але хочете познайомитися, то NBA 2K10 легко допоможе вам в цьому.

Ср
28
жовт.

2009 р.

Переглядів: (2806) | Коментарі: (0) | 09.10.28
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанри: Sport (Soccer) / 3d
Розробник: Bright Future
Видавець: Electronic Arts
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський (ENG), німецький (GER), французький (FRE), іспанський (SPA), італійський (ITA), польський (POL)
Таблетка: Присутня

Опис: FIFA Manager 10 допоможе гравцям дізнатися, хто ж з них є кращим в світі тренером. FIFA Manager 10порадуєт гравців численними особливостями, включаючи абсолютно новий мережевий режим, в якому користувачі зможуть грати один з одним через інтернет або по локальній мережі. Поклонники популярної гри давно вже просили розробників додати в гру мережевий режим, і EA SPORTS нарешті виконує це прохання. У традиційному індивідуальному режимі гри цього року всі нововведення відповідають побажанням гравців. До ігрового процесу було внесено більше 400 поліпшень! Само собою, повний контроль тренера над своїм клубом нікуди не подівся. Ви відповідаєте за склад гравців, тактику гри і тренувальний процес команди, а також за підписання контрактів з потрібними клубу гравцями, поліпшення тренувальної бази і стадіону. На особливу увагу заслуговують режими управління гравцем і національною збірною, можливість створення свого клубу і засіб прогнозування результатів матчів.




1-10 11-20 21-30
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com