RSS
 

FreeRelease » Файли » Sport» Street Fighter IV (Repack)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Street Fighter IV (Repack)

 

Рік випуску: 2009
Жанр: Fighting
Розробник: Capcom Entertainment
Видавництво: Capcom Entertainment
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Лише англійський
Мова озвучення: Лише англійський
Таблетка: Присутній

Системні вимоги:

Мінімальні системні вимоги:

 ОС: Windows XP
 Процесор: Intel Pentium4 2.0GHz або краще
 Пам'ять: 1GB
 Місце на диску: 10GB
 Відео: DIRECTX 9.0c/Shader3.0 або вище, серія NVIDIA GeForce6600, ATI Radeon™ X1600 або краще, видеопамять:256MB або більше
 Звук: DirectSound, DIRECTX 9.0c сумісний
 Клавіатура, миша

Вимоги, що рекомендуються:

 ОС: Windows Vista
 Процесор: Intel Core2Duo 2.0GHz або краще
 Пам'ять: 2GB або більше
 Місце на диску: 10GB
 Відео: DIRECTX 9.0c/Shader3.0 або вище, NVIDIA GeForce8600 або краще, ATI Radeon™ X 1900 або краще, відеопам'ять :512MB
 Звук: DirectSound, DIRECTX 9.0c сумісний
 Геймпад Xbox360

Опис:

Що може об'єднувати людей, що відрізняються зовнішнім виглядом, характером, темпераментом і навіть расою? Мало що: прекрасна фізична форма, прекрасне знання самих різних бойових мистецтв і наявність ворога, якого треба скрушити.

Запекла боротьба кращих воїнів світу за чемпіонський титул в турнірі Street Fighter закінчилася рік тому. Вуличне життя йде своєю чергою. І лише майже непомітні і, здавалося б, не зв'язані один з одним випадки зрідка порушують загальний спокій, будучи вісниками чорних змін: грядущого панування наркомафії і торговців зброєю.

У РС-версії Street Fighter IV будуть представлені різні розраховані на багато користувачів онлайн-режими. Три нові графічні стилі - плакат, акварель і традиційний японський малюнок - істотно змінять візуальну подобу гри.
[spoiler="Особливості гри:"]
  Сивина в бороду:
Street Fighter IV зберіг всі плюси попередніх версій, що любляться мільйонам гравців: сотні бійок, проходящих в двомірному режимі, безліч індивідуальних особливостей героїв і багатий вибір розрахованих на багато користувачів режимів.

 Біс в ребро:
Файтінг вийшов на новий графічний рівень. Герої знайшли форму, зовнішність і пластику справжніх майстрів єдиноборств. Довколишні ландшафти збагатилися безліччю деталей і фарб. Зберігши завзяття і темперамент попередників, Street Fighter нового покоління став ще динамичней і цікавіше.
[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic[/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack'a:"]
- Видалені всі мови, окрім англійської
- Пережато відео
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Street Fighter IV (Repack) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Street Fighter IV (Repack), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS