RSS
 

FreeRelease » Файли » Sport» FIFA Manager 09...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


FIFA Manager 09

 


Рік випуску: 2008
Жанр: Team Manager Simulator
Розробник: EA Canada
Видавництво: Electronic Arts
Платформа: PC
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: англійський
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги: ОПЕРАЦІЙНА СИСТЕМА: WINDOWS 2OOO/XP/VISTA (WINDOWS 95/98/ME/NT - НЕ ПІДТРИМУЮТЬСЯ)
ПРОЦЕСОР: PENTIUM III 1.3 GHZ І ВИЩЕ
ОПЕРАТИВНА ПАМ'ЯТЬ (ОЗУ): 512 MB (БАЖАНО 1024 MB, ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ БІЛЬШЕ ЛІГ)
ЖОРСТКИЙ ДИСК (HDD): 4,5 GB
DVD ПРИВІД: 8-МИ ШВИДКІСНИЙ DVD-ПРИВІД
ВІДЕОКАРТА: 64 MB (AGP/PCI-E) І ВИЩЕ
ЗВУКОВА КАРТА: БУДЬ-ЯКА ЗВУКОВА КАРТА СУМІСНА З DIRECTX 9.ОС
DIRECTX: ВЕРСІЯ 9.ОС І ВИЩЕ
МЕРЕЖЕВА ГРА: 2-4 ГРАВЦІ НА ОДНОМУ КОМП'ЮТЕРІ
ПРИСТРОЇ ВВЕДЕННЯ: КЛАВІАТУРА, МИША

Опис: В порівнянні з попередніми іграми серії FIFA Manager в FIFA Manager 09 розробники більше приділили уваги оформленню гри. У FIFA Manager 09 з'являться короткі відеовставки, які присвячені різним подіям, що відбуваються у вашому клубі. Крім цього FIFA Manager 09 отримає майже повністю оновлений екран складу команди - з ним стане набагато простіше визначити найбільш оптимальних виконавців для наступного матчу, використовуючи різну інформацію про ваших гравців. Також в FIFA Manager 09 розробники нарешті узялися за поліпшення тактичної гри, що становила, що спричинило за собою цілий ряд нововведень - тепер гравець може настроювати для своєї команди в цілому і для окремих гравців такі параметри як агресивність, дистанцію і тип оптимального пасу, швидкість ведення гри і напрям атаки, застосування оффсайдних пасток і контратак. Всього в екрані тактики доступні більше 20 різних опцій, за допомогою яких можна внести якнайтонші зміни в грі команди.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру FIFA Manager 09 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу FIFA Manager 09, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS