RSS
 

FreeRelease » Файли » Sport» FIFA 09...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


FIFA 09

 


Рік випуску: 2008
Жанр: Sport (Soccer) / 3D
Розробник: EA Canada
Офф сайт гри: http://fifa09.ea.com/
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: multi 5
Таблетка: Присутній

Системні вимоги:

Мінімальні системні вимоги
Процесор з частотою 2,4 Ггц (одноядерний)
512 Мб оперативної пам'яті (1 Гб для ОС Windows Vista™)
128  Мб відеокарта, сумісна з DirectX® 9.0c ( необхідна підтримка шейдеров версії 2.0 або вище)
Звукова карта, сумісна з DirectX® 9.0c
512  Кб/с широкосмугове з'єднання з Інтернетом для колективної гри
Миша
Клавіатура
УВАГА: 16-розрядна глибина кольору не підтримується.
6,1 Гб вільного дискового простору для установки з диска DVD
8-швидкісною або вище DVD-ROM.
Операційна система:
Windows XP SP2 або Windows Vista
УВАГА: Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows ME і Windows NT 4.0 не підтримуються.

Опис:

Не грайте у футбол -  живите футболом! FIFA 09 -  найбільший футбольний симулятор всіх часів і народів -  зазнав значні зміни на кращий. Завдяки вдосконаленому управлінню ви отримаєте повну владу над м'ячем, зможете забивати самі видовищні голи в історії футболу і віддавати ідеально вивірені красиві паси. Для цього не доведеться плутатися в кнопках -  виробляти хитрощі можна за допомогою миші!

Красиву і гармонійну гру трибуни зустрічають захопленим ревом. Атмосфера грандіозних матчів відтворена в найдрібніших подробицях: шаліючі уболівальники, що заходжуються в захопленому крику коментатори, що снують по полю рефері, -  все це перетворює FIFA 09 на справжнє футбольне свято! І ви опинитеся в самому центрі подій!

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру FIFA 09 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу FIFA 09, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS