RSS
 

FreeRelease » Файли » Sport» Madden NFL 2008...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Madden NFL 2008

 


Рік випуску: 2007
Жанр: Симулятор американського футболу
developer: Electronic Arts
Видавництво: Electronic Arts
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Ліки: Присутній
Платформа: Windows XP або Vista

Системні вимоги: * Операційна система: Windows XP, 2k, або Vista
* Процесор PIII or AMD Athlon 800MHz (1.8 GHz для Vista)
* Оперативна пам'ять 256MB (1.0 GB для Vista)
* Відео 64MB сумісно з Direct3D, відео карта з DIRECTX 9.0c
(NVIDIA GeForce 6100+/ATI Radeon 9500+ відео карта для Vista)
* 2.1 GB Вільного місця на HDD
* Клавіатура, миша
* DVD-ROM

Опис: Чергова гра Національної Футбольної Ліги. Розробка гри ведеться EA Tiburon, вихід Madden NFL 08 запланований на серпень цього року у версіях для всіх платформ. Обличчям нового симулятора американського футболу Madden NFL 08 виявився новачок минулого сезону « квотербек» (quarterback)  команди Tennessee Titans Вінс Янг, який став наймолодшим гравцем ліги NFL, що з'явився на обкладинці чергової гри популярної серії про американський футбол.


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Madden NFL 2008 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Madden NFL 2008, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS