RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009/Mul...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009/Multi 5) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / 3d / 3rd Person
Платформа: РС
Дата виходу: 30 червня 2009 р.
Розробник: Activision
Видавець: Activision
Тип видання: Ліцензія
Мова Інтерфейсу: Англійський, французкий, іспанський, німецький, італійський
Таблетка: присутня

Мінімальні системні вимоги:
OS: Windows XP® / Vista
Processor: 1.8 GHz
RAM: 512 MB Win XP / 1024 MB Vista
Hard Drive: 3.5 GB free hard drive space
Video Card: NVIDIA® GeForce® 6800 GT 256 MB RAM
or ATI Radeon™ x850 256 MB RAM

Опис: Життя головних героїв потерпіло деякі зміни. Мамонти Манфред і Еллі чекають появу на світло свого дитинчати; шаблезубий тигр Дієго впав в роздумі про те, чи не став він дуже «м'якотілим» в компанії своїх друзів; лінивець Сид, бредучи бажанням створити власне плем'я, зважився вкрасти декілька яєць динозавра. Відправившись рятувати Сида, друзі потрапляють в таємничий рослинний світ, прихований під товщами льоду, де вони стикаються з диноПриєднуйтеся до неймовірного стада доісторичних тварин в їх абсолютно дикій, божевільній і захоплюючій пригоді в грі «Ice Age™: Dawn of the Dinosaurs»! Вперше грайте за шістьох улюблених персонажів з мультфільму «Льодовиковий період», що відправилися на рятувальну місію через танучі сніги в загадковий світ динозаврів, крізь небачені страшні джунглі рослин м'ясоїдних, густе листя і серед злобних динозаврів. Заснована на довгожданому мультфільмі від студії Fox «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів», ця гра - дійсно велика пригода з мамонтами!
заврами і агресивним навколишнім середовищем, а так само знайомляться з мисливцем на динозаврів - ласкою на ім'я Бака.

Скріншоти:



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009/Multi 5) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009/Multi 5) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS