RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пн
26
груд.

2011 р.

Переглядів: (5371) | Коментарі: (0) | 11.12.26
Автор: allgamenews



Опис:
FlatOut 3: Chaos & Destruction - чергова частина в серії гоночних аркад FlatOut, в якій вас чекає ще більше адреналіну, руйнування, божевільних гоночних трас, безліч різних автомобілів, а також велика різноманітність ігрових режимів. Крім цього в FlatOut 3: Chaos & Destruction з'явилися нові змагання: нічні заїзди і перегони по бездоріжжю, а в 8 багатокористувацьких режимах зможуть поборотися одночасно до 16 гравців.

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (2071) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: Хоробрий лицар Понтій, мудрий маг Амадей і хитромудра злодійка Зоя відправляються у великий похід, щоб зберегти крихкий баланс світу. Їх чекає дивовижний чарівний світ, розфарбований всіма кольорами веселки, населений самими химерними рослинами і злими ворогами. Керуйте вогнем, водою і повітрям, щоб впоратися з перешкодами, пересувайте камені і згинайте гігантські гриби, щоб відкрити собі шлях. Кожен з трьох відважних друзів сильний по-своєму, і тільки разом вони впораються з будь-якими підступними пастками і небезпеками на своєму шляху. Ласкаво просимо в казку!

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (1336) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис:
Bit.Trip RUNNER - це прямолінійний (жанр "по рейках", противопоставляющийся жанру "пісочниці") екшн-платформер з героїнею Командиром Відео. В даній частині гравець керує Командиром Відео, які проходять 3 зони, кожна з яких розділена на 12 рівнів. Мета гри - вистачати купи золота, що лежать на рівнях, і уникати різних попутних небезпек. Гра додає до кожної дії які акомпанували звукові ефекти, демонструючи ритмічний аспект, яким відома вся серія Bit.Trip.

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (1399) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: Тим, кого вже нудить від морталкомбатов, теккенов і стритфайтеров, студія Twelve Games пропонує скуштувати екзотики. Представляємо вашій увазі Martial Arts: Capoeira - файтинг, заснований на капуэйре - бразильському національному бойовому мистецтві. У списку features значаться дюжина рож з прокачиваемыми характеристиками (б'ємося, заробляємо гроші, біжимо до тренера), популярні арени по всьому світу, п'ять ігрових режимів і записані за допомогою мокапа руху реальних бійців.

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (6357) | Коментарі: (5) | 11.11.16
Автор: allgamenews


"The Run" - змагання змагання, ставка в яких неймовірно висока. Єдиний спосіб вижити - першим завершити небезпечну подорож з Сан-Франциско в Нью-Йорк. Ніяких обмежень швидкості. Ніяких правил. Ніяких друзів. У протистоянні сотням відчайдушних гонщиків на найнебезпечніших трасах доведеться розраховувати лише на власний водійська майстерність і рішучість.

Пт
04
лист.

2011 р.

Переглядів: (1080) | Коментарі: (0) | 11.11.04
Автор: allgamenews


Опис: Ви - один з Вартових Нибии, роботизований захисник планети від вторгнень раси Вихору. Зважаючи на вашій унікальній здатності знову і знову вибухнути у будь-який невідповідний момент, вас постійно тримали в стазисе. Черговий напад застало уряд зненацька, хоча і це не змусило їх скористатися вашими небезпечними услугами.По чистій випадковості Ви прокидаєтеся...
Вибуховою old-school екшн-платформер,в якому присутня: 12 величезних рівнів, безперервний,екшн можливість установки "апгрейдів", маса секретів і веселий сюжет.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1378) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
Worms Crazy Golf - нова гра в серії Worms. На цей раз забавні черв'ячки вирішили взяти в лапки ключки і вирушили підкоряти поля для гольфу. У Worms Crazy Golf їм належить пройти 3 поля, на кожному з яких по 18 лунок. Що, здавалося б, простіше - ганяти м'ячики за 2D-полів... Однак не забувайте, що в головне ролі - хробаки, а отже, слово "crazy" потрапило в компанії не випадково. Розробники приділили особливу увагу збереженню зв'язку з брендом Worms

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1272) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис: Всіма улюблений симулятор "Royal Envoy" повертається до нас, але вже у вигляді продовження під назвою "Royal Envoy 2". Недалекоглядні і нерішучі правителі перетворили колись багате і процвітаюче графство в руїни. Тільки у Ваших силах відновити колишню славу цього живописного місця. Пройдіть всі 63 рівня і вирішіть головоломки, щоб повернути мир і спокій в ці землі. Прекрасна графіка і незвичайні локації припадуть до смаку всім шанувальникам цього жанру.

Пн
12
вер.

2011 р.

Переглядів: (1331) | Коментарі: (1) | 11.09.12
Автор: allgamenews




Опис: попелища, що залишилися від терористичних баз NITO ще димлять, але сили зла вже готують нову атаку. Людство знову опинилося перед лицем страшної загрози, і тільки ви здатні запобігти жахливі події. Мотор запущений, системи залпового вогню приведені в повну бойову готовність, а вороги тремтять в очікуванні майбутньої битви. У цій стрелялке у вашому розпорядженні буде три вертольоти, оснащених новітніми моделями озброєння. Ухиляється від ворожих снарядів і ведіть прицільний вогонь по бойових одиниць противника.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (1588) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews



Опис:
"Московський Водила" - це аркадні гонки з яскраво вираженим "національним колоритом». Дія відбувається на вулицях Москви і її історичного центру. Гравцеві доведеться палити гуму на реальних вулицях, розвозячи злегка ненормальних обивателів центру столиці на дуже оригінальних тачках!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com