RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» Trine [Arcade/Eng/2009] [FULL] [No-Steam]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Trine [Arcade/Eng/2009] [FULL] [No-Steam]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / 3d
Розробник: Frozenbyte
Видавництво: Atlus
Платформа: РС 
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:

Що рекомендуються: 
* Processor: Dual-Core CPU or better
* Operating System: Windows XP / Windows Vista
* System Memory: 2 GB
* Hard-Disk Space: 1 GB
* Sound Card: DirectX compatible soundcard
* Video Card: Radeon HD 3800 series or GeForce 8800 series or better
* Other: gamepad(s) for co-op play

Опис: Trine перенесе вас у фентезійний світ, де хороброму лицареві Понтію, дивовижному магові Амадею і загадковій злодійці Зоє належить врятувати мир від сил зла. Але зробити це не так те і просто, адже вони зв'язані невидимими нитками з містичним предметом Trine.
У кожного з персонажів присутні унікальні здібності і тактики, які допомагають їм битися з армією мертвяків і хитромудрих винаходів. А гравцеві дана можливість у будь-який момент перемикатися між персонажами, щоб без проблем вирішувати загадки, що встають на шляху.
Trine перш за все чіпляє не найтиповішою для платформеров річчю: дуже красивою картинкою. Тутешню графіку важко описати словами - вона, як би вам сказати, дуже м'яка: плавна анімація всіх персонажів і гидотних гадів, шалено красиві і бездоганно деталізовані рівні і загальна строката (але не вульгарна) колірна гамма в сумі примушують вас раз у раз відволікатися від процесу шматування опонентів в овочі і, облизуючись, роздивлятися панорами, клацаючи по кнопці зняття ськріншотов. Ваш оглядач раз у раз засмучувався, що гра, не дивлячись на всю її тривимірність, волаючий плоска: масивні механізми, що працюють за плечем героя, і смачні елементи інтер'єрів не вдасться помацати: дизайнери Frozenbyte корпіли над ними тільки для того, щоб вони проносилися по екрану вашого монітора із швидкістю поїзда «Червона стріла».
У Trine головною родзинкою обіцяються фокуси з фізичною системою Ageia PHYSX. До тих пір, поки ви гратимете за воїна і злодійку, ніяких технологічних нововведень ви не углядите: громіла-войн Понтіус, обвішаний важкою бронею, тільки і робить, що ріже скелетів на частини своїм мечем і ховається щитом від особливо зухвалих ворожих атак, падаючого сміття і що летять в нього файерболлов, тоді як злодійка на ім'я Зоя вражає гадів на відстані пострілами з лука і пересувається по рівнях скачками, чіпляючись за виступи і балки за допомогою крюка-«кошки». Проте все це не йде ні в яке порівняння з тим, що уміє витворяти тутешній чарівник в смішному широкополому капелюсі на ім'я Амадеус. Умілець рухає предмети на відстані покрутіше за Урі Геллера і викликає з повітря величезні ящики, важким вантажем падаючі на голови нещасним супротивникам. На щастя, фантазія авторів не обмежується наданням вам можливості будувати піраміди з підручних предметів - час від часу вас попросять то зібрати міст з деревинок, то силою волшебнічьей волю підтягти до дерев'яних дверей масивний чавунний таран, який рознесе перешкоду в тріски.
[spoiler="Особливості гри"]* Три герої з різними здібностями і можливостями
* У будь-який момент ви можете перемкнутися на одного з трьох персонажів, найбільш відповідного в ситуації, що склалася
* Придумуйте проходження загадок, заснованих на реалістичній фізиці, - завжди є інший шлях!
* 18 рівнів, ідеальних в графічному і звуковому оформленні
* 12 видів озброєнь з чотирма рівнями удосконалень, що дає 48 комбінацій смертельно небезпечних пристосувань[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]pic
picpic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Trine [Arcade/Eng/2009] [FULL] [No-Steam] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Trine [Arcade/Eng/2009] [FULL] [No-Steam], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS