RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» Льодовиковий період 3: Ера динозаврів / Ic...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Льодовиковий період 3: Ера динозаврів / Ice age: Dawn of the Dinosaurs (1С) (RUS) [L]

 


Рік випуску: 30 червня 2009 р.
Рік випуску в Росії: 10 липня 2009 р.
Жанр: Arcade / 3D / 3rd Person
Розробник: Eurocom Entertainment Software
Видавець: Activision
Видавець в Росії: 1С
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: Рус
Мова озвучення: Рус
Таблетка: відсутня

Системні вимоги:
> Операційна система: Windows XP/Vista
> Процесор: з тактовою частотою 1,8 ГГц
> Оперативна пам'ять: 512 (XP) /1024 (Vista) Мб
> Відеокарта: 3D-видеоадаптер NVIDIA® GeForce® 6800 GT або ATI Radeon™ x850 з 256 Мб відеопам'яті (вбудовані відеоадаптери не підтримуються)
> Звукова карта: DIRECTX сумісна звукова карта
> Вільне місце на жорсткому диску: 3,5 Гб Опис:

Комп'ютерна гра, створена по мотивах нового анімаційного фільму «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів».

Цікаві пригоди знаменитої парочки мамонтів - Менні і Еллі, невгомонного лінивця Сіда, суворого шаблезубого тигра Дієго і інших забавних персонажів, знайомих по попередніх епізодах «Льодовикового періоду», продовжуються.

Пробираючись через тундру, друзі виявляють таємничий, прихований під льодами тропічний світ, населений... справжніми динозаврами. Сід, в якого з'явилася маревна ідея створити власне плем'я, необачно викрадає декілька яєць доісторичних ящерів, тим самим накликаючи неприємності на себе 

Скріншоти:

pic pic pic pic pic pic pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Льодовиковий період 3: Ера динозаврів / Ice age: Dawn of the Dinosaurs (1С) (RUS) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Льодовиковий період 3: Ера динозаврів / Ice age: Dawn of the Dinosaurs (1С) (RUS) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS