RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» G-Force (2009/ENG/MULTI3) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


G-Force (2009/ENG/MULTI3) [L]

 


Назва: G-force
Рік випуску: 2009
Жанри: Arcade / 3d / 3rd Person
Розробник: Eurocom
Видавець: Disney Interactive Studios
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський (ENG), французький (FRE), іспанський (SPA)
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Нова гра від студії Disney по мотивах приголомшливого блокбастера! Тепер у вас з'явилася можливість дізнатися, яке це - бути справжньою бойовою морською свинкою. Командир Дарвін знов веде в атаку доблесний загін, щоб врятувати мир від чергового злодійства. Динаміка гри така, що від монітора неможливо відвести погляд. Сюжет фільму отримує найнесподіваніше продовження, адже гра починається відразу після подій, подіям з героями на великому екрані! Подолайте всі перешкоди, зірвіть підступні плани і внесіть сум'яття до рядів ворога! Використовуйте в бою унікальні прийоми і найсучаснішу зброю. Там, де не діє груба сила, прорватися допоможуть високі технології. Адже до складу загону входять не тільки відважні солдати, але і фахівець із злому систем безпеки. До того ж над головами бійців парить розвідник Муч, експерт по виживанню в будь-якому ворожому середовищі. Готові до ураганного драйву і іскрометного гумору? Тоді ця гра - для вас!

Мінімальні системні вимоги:
• Операційна система Microsoft® Windows® XP Sp3 / Vista Sp1
• Процесор Pentium® 4 2,0 Ггц або аналогічний Athlon® 64 (Pentium® 4 2,4 Ггц або аналогічний Athlon® 64 для Windows Vista)
• 512 МБ оперативної пам'яті (1 ГБ для Windows Vista)
• 3 ГБ вільного місця на жорсткому диску
• 3D-видеоадаптер з пам'яттю 128 МБ, сумісний з Directx® 9.0с і що підтримує піксельні шейдери 3.0 (nvidia® Geforce® 6600 або Ati® Radeon® X1300; інтегровані в чіпсет відеоадаптери не підтримується)
• 16-бітовий звуковий пристрій, сумісний з Directx®
• Directx® 9.0c
• Пристрій для читання DVD-дисков
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру G-Force (2009/ENG/MULTI3) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу G-Force (2009/ENG/MULTI3) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS