RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» Hysteria Hospital: Emergency Ward (ENG) [L...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Hysteria Hospital: Emergency Ward (ENG) [L]

 


Рік випуску: 16 червня 2009 р.
Жанр: Arcade / Logic / Isometric
Розробник: GameInvest
Видавництво: Oxygen Games
Тип видання: ліцензія
Таблетка: присутня

Системні вимоги:
> Операційна система: Windows XP/Vista
> Процесор: Pentium III 800 MHz or better
> Оперативна пам'ять: 256 Мб
> Відеокарта: 3D-видеоадаптер з пам'яттю з 32 Мб
> Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
> Вільне місце на жорсткому диску: 300 мб

Опис:
Hysteria Hospital: Emergency Ward, досить незвичайна суміш головоломки і аркади, а методи лікування тут, м'яко кажучи, декілька своеобразные...У цій грі нас чекають «неймовірно захоплюючі пригоди» з елементами головоломки і гри на якийсь час. Переміщаючись по мультяшного вигляду лікарні, потрібно швидко (саме: швидко) відшукувати пацієнтів, що поступили, і встигати підбирати їм профільного лікаря. І дедалі складніше, - хворих і калечных все більше, травми все небезпечніші, а часу майже не залишається! Більш ніж 60 рівнів, розподілених між сім'ю лікарнями, починаючи з селищної і закінчуючи центральною нью-йоркською. Окрім стандартних режимів «безконечний», в якому пацієнти поступають нон-стоп-потоком і треба просто протриматися як можна довше. 

[spoiler="Скріншоти"]
pic pic pic pic pic
pic pic pic pic pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Hysteria Hospital: Emergency Ward (ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Hysteria Hospital: Emergency Ward (ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS