RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» The Humans (2009/Multi 5)[L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


The Humans (2009/Multi 5)[L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / Logic
Розробник: Blue Monkey Studios
Видавництво: Blue Monkey Studios
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня
Мова інтерфейсу: Multi 5
Платформа: РС

Системні вимоги:
* Операційна система Microsoft® Windows® XP SP2/Vista
* Процесор Pentium® 4 1,5 ГГц або аналогічний Athlon® XP
* 256 МБ оперативної пам'яті
* 700 МБ вільного місця на жорсткому диску
* 3D-видеоадаптер з пам'яттю 128 MБ, сумісний з DirectX® 9.0c (GeForce FX5200 або Radeon 9600)
* Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0c
* DirectX® 9.0с
* Пристрій для читання компакт-дисків

Опис:
Ось вона, цивілізація! Жили собі печерні люди, глушили мамонтів дубинами і навіть не підозрювали, наскільки прекрасний мир за межами рідної ущелини. І раптом їх охопило жадання пізнання. Палка-копалка перетворилася на спис, суха вітка - в справжнісінький факел. А з таким просунутим інструментом можна відправитися хоч на край світу!
Прекрасний ремейк легендарної гри The Humans! перенесе вас в неймовірну епоху кам'яного століття. Допоможіть первісним Человекам минути всі перешкоди на шляху до прогресу. Управляйте різними представниками клану, використовуйте особливі навики і предмети для проходження рівнів. І пам'ятаєте - плем'я не допустить, щоб їх вождя схрумкал на сніданок осоружний тираннозавр. До фіналу повинен дійти кожен з тих, хто відправився в шлях. А зараз - вперед, через ущелини, гори і пастки злопам'ятних мешканців сусідніх печер!

Особливості продукту:
* Нова версія знаменитої класичної гри The Humans
* Вісім десятків рівнів і сотні хитромудрих головоломок
* Підступні вороги - лиходії, хижаки і навіть тираннозавры
* Прекрасний гумор в антуражі доісторичної епохи

Скріншоти:


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру The Humans (2009/Multi 5)[L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу The Humans (2009/Multi 5)[L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS