RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» Line Rider Freestyle (2009/ENG) PC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Line Rider Freestyle (2009/ENG) PC

 

Рік випуску: 2009
Жанр: Logic (Puzzle)
Розробник: InXile
Платформа: PC
Видавець: Deep Silver
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: не потрібна
Мова інтерфейсу: Англійський

Опис:
Line Rider Freestyle - Popular Internet diversa~o Line Rider, created by talented students, is moving to the next stage of its development. The project will remain unchanged. You should draw a track, which will be able to pass "dude" (the so-called hero by developers) to sledge. The trick is that the game is modeled is believable physics, and paving the route, it must be taken into account. In addition to standard treatment in Line Rider Freestyle storyline will be "campaign" of 8 chapters, which need to be solved 40 puzzles.

Мінімальні системні вимоги:
- Операційна система: Microsoft ® Windows ® 2000/XP/VISTA
- Процесор: 2 GHz
- Оперативна пам'ять: 512 MB
- Відео карта: GeForce MX440 grade or above
- Місце на жорстокому диску: 1.3 гб
- Звукова карта: DirectX 9.0c-compatible sound card
- Клавіатура, мишка

Встановлення і запуск:
1. Розпакувати
2. Змонтувати образ в Daemon Tools
3. Встановити гру
4. Запустити і грати!

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Line Rider Freestyle (2009/ENG) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Line Rider Freestyle (2009/ENG) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS