RSS
 

FreeRelease » Файли » MMORPG» Lineage II The 2nd Throne: Gracia Final (2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Lineage II The 2nd Throne: Gracia Final (2009) PC

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Online-games, MMORPG
Розробник: Ncsoft
Видавництво: Ncsoft
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги: * Процесор: Pentium 4 2.0ghz;
* Оперативна пам'ять: 512 mb RAM;
* Графічна карта: Nvidia Geforcefx 5700 або Ati Radeon 9600;
* Місце на жорсткому диску: ~ 9 GB;
* З'єднання з інтернетом: 56 kbps.

Опис: Lineage 2 - легендарна он-лайн гра, в якій ви в ролі героя подорожуєте по величезному фентезійному світу у пошуках пригод, а разом з вами ще тисячі інших гравців.
Шість унікальних рас, цікава система розвитку персонажа по класах, безліч здібностей і заклинань, відмінна графіка, барвистий мир Аден, який повний монстрів, підземель і міст, розвинена система PVP (гравець проти гравця), епічні битви за фортеці і замки, унікальна організація гільдій і кланів, до п'яти тисяч персонажів одночасні он-лайн - і це лише частина того, завдяки чому гра Lineage 2 зробила революцію в жанрі і отримала визнання більше десяти мільйонів гравців по всьому світу!


[spoiler="Дод. інформація"] Клієнт під сервер http://la2est.ru/
Гойдаєте і відразу ж граєте не треба реєструватися на сайті можна відразу в грі набрати ваш нік і пароль


Рейтинги сервера:
Xp - x50
Party xp - x50
Drop - x2
Drop adena - x55
Spoil - x30
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Lineage II The 2nd Throne: Gracia Final (2009) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Lineage II The 2nd Throne: Gracia Final (2009) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS