RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Пт
04
бер.

2011 р.

Переглядів: (1115) | Коментарі: (0) | 11.03.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011
Жанр: Online Action
Розробник: Gamersfirst
Видавець: Electronic Arts K2 Network
Версія: 1.4.3.559640
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: російська / англійська
Мова озвучення: англійська

Опис: APB є онлайн грою, дії якої відбуваються в сучасному місті. Вам належить вибрати за кого грати, за злочинців або поліцейських. Гра заснована якраз на протистоянні цих двох угрупувань. Глибока система костумізації дозволить вам повністю створити свою індивідуальність, набудувати зброю, одяг і навіть своє авто.

Пт
31
груд.

2010 р.

Переглядів: (1685) | Коментарі: (1) | 10.12.31
Автор: allgamenews


Рік випуску: 2010
Жанр: Action / Tank / 3D / 3rd Person / Online-only
Розробник: Wargaming.net
Видавництво: Wargaming.net
Видавництво в Росії: Новий Диск
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: РУС
Мова озвучення: РУС
Таблетка: Не потрібна

Опис:
«Світ танків» - масова багатокористувальницька онлайн-гра, повністю присвячена броньованим машинам середини XX століття. Ви отримаєте можливість пліч-о-пліч боротися з шанувальниками сталевих гігантів трьох провідних держав того періоду, відстоюючи свої претензії на світове танкове панування.

Чт
13
трав.

2010 р.

Переглядів: (1685) | Коментарі: (0) | 10.05.13
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: MMORPG
Розробник: NCsoft Corporation
Видавництво: Innova
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу:

Мова озвучення:

Таблетка: Не потрібна

Опис:
Колись Атрея була єдина, в її центрі височіла Башта Вічності. Нині від великої споруди залишилися лише руїни, а світ увійшов у глобальну війну. Після катаклізму Башта зруйнувалася, дракони вирвалися за межі Атреі, квітуча планета розкололася на дві частини.

Нд
14
лют.

2010 р.

Переглядів: (1346) | Коментарі: (0) | 10.02.14
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Bright_Shadow.jpg
Рік випуску: 2010
Жанр: MMORPG
Розробник: Gamania Digital Entertainment
Видавництво: Gamepot
Платформа:
Мова локалізатор:
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Опис: Bright Shadow - 3D анімешно-фентезійная mmorpg, в якій гравці потрапляють в світ Luciena, народ якого був атакований людьми Umbrans, які вирішили що шлях розкриття душевної сили (Soul power) - це вбивство. Як підсумок Umbrans мутували в страшних монстрів і почався тотальний терор хлеще чим був... Вам же належить стати одним з Luciena і звільнити свої землі від гніту монстрів.

Пт
05
лют.

2010 р.

Переглядів: (1626) | Коментарі: (0) | 10.02.05
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/Mortal_Online_Open.jpg
Рік випуску: 2010
Жанр: MMORPG
Розробник: Star Vault
Видавництво: Star Vault
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: Тільки англійська
Тип видання: Бета версія
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Гра Mortal Online - наступний ступінь в розвитку жанру, розробники забезпечать абсолютно новий рівень геймплея і графіки. Це відкритий реалістичний мир. Бої ведуться в реальному часі. Величезний вплив на успіх в битвах матимуть ваші особисті навики. У Mortal Online можна побудувати свій власний будинок, заснувати гільдію і навіть стати правителем цілого народу.

Чт
21
січ.

2010 р.

Переглядів: (1596) | Коментарі: (0) | 10.01.21
Автор: Werfelis

http://2.bp.blogspot.com/_LQtZsmCAqAs/SxD-0ofpcTI/AAAAAAAACjY/h43xXNMkI1w/s1600/Star+Trek+Online+cover.jpg

Оригінальна назва: Star Trek Online
Жанр: MMORPG, Online-games
Рік випуску: 2010
Розробник: Cryptic Studios
Видавець: Atari
Мова (локалізатор):
Кряк:відсутній

Опис: Початок історії STO почнеться в Зоряну дату 77021.1 або 2409 року, через приблизно тридцять років після подій Зоряний шлях: Відплата (фільм), коли Альфа квадрант відновлюється після війни з Домініоном. Ромуланськая зоряна імперія після підписання декількох пактів більше не представляє загрози, а Клінгонськая Імперія на межі становлення близьким союзником (або можливо членом) Об'єднаної Федерації Планет. Все більше рас вступають до Академії Зоряного флоту. Навіть Борги вважаються маловірогідною загрозою з технологіями принесені в квадрант капітаном Кетрін Джейнвей

Ср
20
січ.

2010 р.

Переглядів: (1221) | Коментарі: (0) | 10.01.20
Автор: Werfelis

http://pochinim.com.ua/game/pictures/rfonl1033.jpg

Назва: RF Online: The War - The Bellato Strikes Back
Жанр: MMORPG
Рік випуску: 2009
Версія клієнта: 1.1.3
Розробник: CCR Inc.
Видавець: Innova Group
Мова (локалізатор):

Опис: RF Online поєднує в собі те, що в інших проектах показалося б абсолютно непоєднуваним - технології, що далеко зробили крок вперед, уживаються тут з романтичним світом пригод, злегка розбавленим рутиною турбот про повсякденне існування.Якщо основною віхою будь-якого класичного фэнтези-всесвіту вважається зв'язка "меч + чарівництво", то в RF Online це скоріше "влада + технології".

Ср
16
груд.

2009 р.

Переглядів: (1945) | Коментарі: (1) | 09.12.16
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2008
Жанр: MMORPG
Розробник: Zepetto
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: RU
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібна

Мінімальні системні вимоги:

• Система: Windows 2000/XP/Vista/Win7
• Процесор: Pentium III / Athlon 800 Mhz
• Пам'ять: 128 Mb RAM
• Відео-карта: 32 Mb
• Жорсткий диск: 1 Gb вільного місця
• DIRECTX 9.0.

Опис:
Що таке Point Blank? Військова енциклопедія стверджує, що це стійкий вираз, який переводиться, як «постріл в упор». Частково автори книги мають рацію, але тільки ми можемо дати повне визначення.
Point Blank - це ще і глобальний MMORPG екшен від першої особи. Гра розроблена компанією Ncsoft, яка відома у всьому світі завдяки суперпопулярній Lineage 2.
Цього разу гравцеві пропонується перевтілитися або в терориста, або в спецназівця. Скажеш, що це вже бачив? Як би не так. Point Blank - це не просто набір локацій і декілька видів зброї, але і цілий світ зі своєю історією. Велика увага приділяється стратегії, тактиці і динаміці бойових дій, від яких ніщо не відволікає геймера: навіть закупівля зброї відбувається не під час бою, а до нього.

Вт
04
серп.

2009 р.

Переглядів: (1699) | Коментарі: (0) | 09.08.04
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Online-games, MMORPG
Розробник: Ncsoft
Видавництво: Ncsoft
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Не потрібна

Опис: Lineage 2 - легендарна он-лайн гра, в якій ви в ролі героя подорожуєте по величезному фентезійному світу у пошуках пригод, а разом з вами ще тисячі інших гравців.
Шість унікальних рас, цікава система розвитку персонажа по класах, безліч здібностей і заклинань, відмінна графіка, барвистий мир Аден, який повний монстрів, підземель і міст, розвинена система PVP (гравець проти гравця), епічні битви за фортеці і замки, унікальна організація гільдій і кланів, до п'яти тисяч персонажів одночасні он-лайн - і це лише частина того, завдяки чому гра Lineage 2 зробила революцію в жанрі і отримала визнання більше десяти мільйонів гравців по всьому світу!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com