RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Guitar Hero: Metallica [Region Free][ENG][...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Guitar Hero: Metallica [Region Free][ENG][XBOX360]

 

Рік випуску: 2009
Жанр: Music
Разработчик: neversoft Interactive
Видавництво: Activision
Регіон: Region Free
Тип видання: ліцензія
Прошивка: iXtreme Compatible
Працює на xbox 360: теоретично
Мова інтерфейсу: англійський
Тип перекладу: немає

Опис:
   Guitar Hero: Metallica готує вам більше 20 треків, створених в кращі роки рок-групи Ларсом Ульріхом (Lars Ulrich), Джеймсом Хетфілдом (James Hetfield), Кирком Хемметом (Kirk Hammett) і Робертом Трухильо (Robert Trujillo). Окрім цього, Metallica відібрала більше двох десятків треків, які порахувала гідними уваги фанатів і що перекликаються з творчістю групи. Це треки від Alice In Chains, Foo Fighters, Queen і інших команд епохального масштабу. В цілому в грі вас чекають більше 45 треків, які ви зможете зіграти на гітарі, бас-гітарі і барабанах.

Ви зможете відчути себе частиною легендарної Metallica в одиночному і колективному режимах гри. Ви зможете грати на якомусь певному інструменті, або покликати друзів для спільної гри в режимі кар'єри. У режимі кар'єри буде доступна творчість не лише Metallica, але і інших легендарних рок-груп.

Вперше фанатам трапиться нагода відчути себе членами групи Metallica. У грі будуть використані достовірно скопійовані цифрові копії знаменитих рокерів. Ви взнаєте їх не лише по зовнішності, але і епатажній поведінці віртуальної Metallica на сцені під час виступів. Буде у гравців і можливість створення власної доля-зірки - за допомогою редактора Rock Star Creator.  

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Guitar Hero: Metallica [Region Free][ENG][XBOX360] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Guitar Hero: Metallica [Region Free][ENG][XBOX360], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS