RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Batman: Arkham City (2011) XBOX360...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Batman: Arkham City (2011) XBOX360

 

Рік випуску: 2011
Жанр: Action / 3D / 3rd Person / Stealth
Розробник: Rocksteady Studios
Видавництво: Warner Bros. Interactive Entertainment
Регіон: Region Free
Тип видання: [ліцензія]
Прошивка: LT+2.0(XGD3/13599)
Мова інтерфейсу: російська
Тип перекладу: текст

Опис: Студія Rocksteady - творці проекту "Batman: Аркхем Сіті" - запрошують гравців знову зануритися в похмуру і таємничу атмосферу Готема в грі "Batman: Аркхем Сіті".
Аркхем - район, де безчинствують випущені з психіатричної клініки і надані самі собі божевільні, досвідчені злочинці і маніяки. Це чорна пляма в самому серці Готема, відгороджений від навколишнього міста неприступною стіною. А як відомо, де зло - там і Бетмен! У Аркхемі легендарний Осіб-кажан зустрінеться з багатьма відомими героями і лиходіями, а гравці випробують на собі, як це - бути Темним Лицарем.

FAQ по запису образів XGD3

[spoiler="Приклад запису гри через ImgBurn 2.5.6.0 (РУС)"] Скачиваем Imgburn 2.5.6.0 с официального сайта http://www.imgburn.com/

Образы XGD3 должны быть сняты с помощью XBC и 0800 v3.0

Выбираем опции Tools - Settings

Переходим во вкладку Write, в таблице Options отмечаем опцию Calculate Optimal.

Выходим из меню начинаем запись. Скорость выставил 2.4х, каждый выбирает на своё усмотрение.

Выбираем образ в данном случаем это Gears of War 3. Переход на 2 слой происходит на 2133520. Записываем.

После того как нажали запись появится окно что недостаточно дискового пространства, выбираем Truncate (запись до конца диска).

Ждем пока завершится запись...
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти перекладу"] [/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Batman: Arkham City (2011) XBOX360 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Batman: Arkham City (2011) XBOX360, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

андрій

12.03.08 17:09
дуже кльова ігра

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS