RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Дюк Нюкем Назавжди / Duke Nukem Forever (2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Дюк Нюкем Назавжди / Duke Nukem Forever (2011) RePack

 


Оригінальна назва: Duke Nukem Forever
Назва: Дюк Нюкем Назавжди
Тип видання: RePack
Жанр: Екшн
Розробник: Gearbox Software / Triptych Games, 3D Realms Entertainment, Piranha Games
Видавець: 2K Games
Рік випуску: 2011
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: Англійська
Пігулка: не потрібен

Системні вимоги:
Мінімальні:
Intel Core 2 Duo 2 ГГц / AMD Athlon 64 X2 2 ГГц, 1 Гб оперативної пам'яті, відеокарта Nvidia GeForce 7600/ATI Radeon HD 2600 256 Мб, 10 Гб вільного місця на жорсткому диску.
Рекомендовані:
Intel Core 2 Duo 2.4 Ггц / AMD Athlon 64 X2 2.6 Ггц, 2 Гб пам'яті, відеокарта Nvidia GeForce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3850 512 Мб, 10 Гб вільного місця на жорсткому диску.

Опис: Ні підлі копи, ні злобні космічні прибульці, ні гігантські монстри - ніхто і ніщо не зіб'є відважного м'язистого блондина зі шляху і не відверне від улюбленого заняття - незворушно рятувати світ і захищати красунь! Для розправи з супостатами у легендарного здорованя припасений значний арсенал вогнепальних ігрушек.Зашкалівающій адреналін і безпрецедентна інтерактивність - такі ваші перспективи в компанії неповторного Дюка! Вперед! Доля цього світу (вже вкотре!) Залежить тільки від вас! Крихітки, а ось і він! Король шутерів повертається в новому вибуховому адреналіновим пригоді. Газ в підлогу і закусіть вудила - вас чекає Лас-Вегас-Стріп, дамба Гувера і ще десятки місць, де повно тих, кому саме час надерти ... самі знаєте що. Життя в стилі Нюкема. Вас чекає повністю інтерактивний приголомшливий, чудовий світ, де можна робити все, що так любить Дюк - грати в баскетбол, займатися важкою атлетикою, читати журнали для дорослих ... ну, або взяти балончик з фарбою і написати що-небудь на найближчій стіні. А ще тут є натовпу мілашек, які (хто б сумнівався?) Мріють тільки про мужнього блондіне.Ігрушкі для дорослих хлопчиків. Зрівнятися з любов'ю Дюка до красивих дівчат може тільки його пристрасть розправлятися з ворогами. Вистрілити в обличчя інопланетної тварини з дробовика, наостанок показавши всім відомий жест, - що може бути приємніше?

Особливості гри:
1.Унічтожайте орди інопланетян сотнями способів.
2.Іспользуйте величезний арсенал, щоб пройти всі місії.
3.Спасайте дівчат, і отримуйте від них все!
4.Ігра займе у вас не менше 10 годин проходження!

[spoiler="Скріншоти"]
Дюк Нюкем Навсегда / Duke Nukem Forever (2011) RePack
Дюк Нюкем Навсегда / Duke Nukem Forever (2011) RePack
Дюк Нюкем Навсегда / Duke Nukem Forever (2011) RePack
Дюк Нюкем Навсегда / Duke Nukem Forever (2011) RePack
Дюк Нюкем Навсегда / Duke Nukem Forever (2011) RePack
Дюк Нюкем Навсегда / Duke Nukem Forever (2011) RePack
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Дюк Нюкем Назавжди / Duke Nukem Forever (2011) RePack або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Дюк Нюкем Назавжди / Duke Nukem Forever (2011) RePack, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS