RSS
 

FreeRelease » Файли » Wii» [Wii] X-Men Origins Wolverine[PAL][MULTi3]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[Wii] X-Men Origins Wolverine[PAL][MULTi3]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Екшен
Розробник: Amaze Entertainment
Видавництво: Activision
Платформа: Nintendo Wii
Регіон: PAL
Мова інтерфейсу: multi 3

Опис: X-Men Origins: Wolverine створюється силами відомої студії Raven Software, на рахунку якої Heretic, HeXen, Soldier of Fortune, Return to Castle Wolfenstein, Jedi Outcast і інші знамениті ігри.
Новий проект створений по мотивах художнього фільму з однойменною назвою, головну роль в якому виконав Х'ю Джекман (Hugh Jackman). У фільмі буде розказана особиста історія Росомахи (Wolverine) - одного з головних героїв комікс-серії X-Men. Сценаристи повідають про те, як персонаж взяв участь в програмі Weapon X і як познайомився з іншим мутантом (Sabretooth).
У інтерв'ю Electronic Gaming Monthly Ден Вондрак (Dan Vondrak) з Raven Software повідомив деякі подробиці про новий слешер, а також пояснив зроблену раніше заяву щодо схожості X-Men Origins: Wolverine з такими іграми, як God of War і Super Smash Bros.
«При створенні цієї гри ми думали про різні проекти. Великий вплив на нас провела серія God of War, крім того, в X-Men Origins: Wolverine можна знайти щось від Devil May Cry і навіть від Super Smash Bros., - заявив Вондрак. - Нам дуже подобається своєрідна простота всіх вищеперелічених ігор. У кожного персонажа є свій набір рухів і прийомів, які можна освоїти і ефективно використовувати їх надалі. Тому ми вирішили поступити також і в X-Men Origins: Wolverine».
Він також додав, що Wolverine залишить далеко позаду багато слешерів в плані інтенсивності і швидкості дійства: «Після гри в X-Men Origins: Wolverine вас буквально дратуватиме повільність ігрового процесу інших ігор подібного жанру.

Скріншоти:

picpicpic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру [Wii] X-Men Origins Wolverine[PAL][MULTi3] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу [Wii] X-Men Origins Wolverine[PAL][MULTi3], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS