RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
03
трав.

2009 р.

Переглядів: (777) | Коментарі: (0) | 09.05.03
Автор: allgamenews

Рік випуску: 2009
Жанр: Sports (soccer)
Розробник: Konami
Видавництво: Konami
Платформа: Nintendo Wii
Регіон: PAL
Мова інтерфейсу: ENG

Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (806) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Екшен
Розробник: Amaze Entertainment
Видавництво: Activision
Платформа: Nintendo Wii
Регіон: PAL
Мова інтерфейсу: multi 3

Опис: X-Men Origins: Wolverine створюється силами відомої студії Raven Software, на рахунку якої Heretic, HeXen, Soldier of Fortune, Return to Castle Wolfenstein, Jedi Outcast і інші знамениті ігри.
Новий проект створений по мотивах художнього фільму з однойменною назвою, головну роль в якому виконав Х'ю Джекман (Hugh Jackman). У фільмі буде розказана особиста історія Росомахи (Wolverine) - одного з головних героїв комікс-серії X-Men. Сценаристи повідають про те, як персонаж взяв участь в програмі Weapon X і як познайомився з іншим мутантом (Sabretooth).
У інтерв'ю Electronic Gaming Monthly Ден Вондрак (Dan Vondrak) з Raven Software повідомив деякі подробиці про новий слешер, а також пояснив зроблену раніше заяву щодо схожості X-Men Origins: Wolverine з такими іграми, як God of War і Super Smash Bros.
«При створенні цієї гри ми думали про різні проекти. Великий вплив на нас провела серія God of War, крім того, в X-Men Origins: Wolverine можна знайти щось від Devil May Cry і навіть від Super Smash Bros., - заявив Вондрак. - Нам дуже подобається своєрідна простота всіх вищеперелічених ігор. У кожного персонажа є свій набір рухів і прийомів, які можна освоїти і ефективно використовувати їх надалі. Тому ми вирішили поступити також і в X-Men Origins: Wolverine».
Він також додав, що Wolverine залишить далеко позаду багато слешерів в плані інтенсивності і швидкості дійства: «Після гри в X-Men Origins: Wolverine вас буквально дратуватиме повільність ігрового процесу інших ігор подібного жанру.



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com