RSS
 

FreeRelease » Файли » Моди/Доповнення до ігор» Fallout 3 DLC - Mothership Zeta [Bethesda ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Fallout 3 DLC - Mothership Zeta [Bethesda Softworks] (ENG) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action, RPG 3D Shooter
Розробник: Bethesda Softworks
Видавництво: Bethesda Softworks

Системні вимоги:

  Системні вимоги, що рекомендуються:

# Процесор: Intel Core 2 Duo / AMD 64 X2 5200+
# Оперативна пам'ять: 2 гігабайти
# Відеокарта: рівня Nvidia GeForce 8600 GTS / ATI Radeon X1900

  Мінімальні системні вимоги:
# Процесор: Pentium 2.4 ГГц / AMD Athlon XP 2500+
# Оперативна пам'ять: 1 гігабайт
# Відеокарта: не нижче NVidia GeForce 6800 / ATi Radeon X850
# Вільне місце на жорсткому диску: 8 Гб


Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише англійський
Мова озвучення: англійський
Розмір: 233 MB

Опис:
  Раніше вже повідомлялося, що в цьому епізоді героєві належить пережити справжнє викрадання. Представники іншої цивілізації заберуть його на свій корабель, що обертається по орбіті Землі. Проте різка зміна декорацій з отруєної пустки на коридори зорельота не змінить суть гри - персонажеві все так само доведеться боротися за життя із зброєю в руках.
Продюсер Джеф Гардінер не повідомив, якими новими засобами убивання поповниться арсенал гравця, але завірив залицяльників, що вони обов'язково отримають боєприпаси для свого Інопланетного Бластера (Alien Blaster). До того ж у розпорядженні героя з'явиться ряд пристроїв іноземців. Що ж до стилю гри, то Mothership Zeta більше, ніж її попередниця, орієнтована на екшен. Баланс між дослідженням довкілля і бійками зміщений у бік останніх. Реліз Fallout 3: Mothership Zeta запланований на липень цього року.
У новому продовженні хіта гравець зможе кинути виклик ворожим інопланетним викрадачам людей і вирватися з величезного корабля Mothership Zeta, що знаходиться на орбіті Землі в багатьох кілометрах над Capital Wasteland. З цим доповненням гра Fallout 3 переходить в новий вимір - у відкритий космос.
Тут можна буде зустріти нових персонажів і об'єднатися з ними в спробі втекти з корабля - космічної в'язниці. Для цього згодиться новий потужний вигляд зброї, такі як Alien Atomizer, Alien Disintegrator і Drone Cannon. Для повної екіпіровки можна буде використовувати захисні костюми Gemini-Era Spacesuit і навіть Samurai Armor.
Історія останньої частини доповнення Fallout 3 свідчить: у Capital Wasteland був зафіксований сигнал прибульців, посланий з потерпілого крах НЛО. Але чи був це заклик про допомогу або підступний сигнал, посланий, аби заманити людей в небезпечну пастку, нам не відомо. На це питання зможе відповісти лише гравець, коли він особисто увійде на борт величезного космічного корабля прибульців.


[spoiler="Додаткова інформація:"]

  Установка: розпакувати і скопіювати всі файли в теку Data, в лаунчері проставити галки.
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic
picpicpic
[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Fallout 3 DLC - Mothership Zeta [Bethesda Softworks] (ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Fallout 3 DLC - Mothership Zeta [Bethesda Softworks] (ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS