RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP] » Моди/Доповнення до ігор

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
25
черв.

2011 р.

Переглядів: (1518) | Коментарі: (0) | 11.06.25
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: Додатки
Розробник: Rockstar North, Rockstar
Видавництво: Rockstar North, Rockstar
Мультіплеер: Так
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська + Русскійpicpic
Мова озвучення: Англійскійpic
Таблетка: Не потрібно

Системні вимоги:
Операційна система: Windows Vista-Service Pack 1/XP-Service Pack 3/Win7pic
Процесор: Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz
Оперативна пам'ять: 1.5 GB Vista, 7 / 1 GB XP
Вільне місце на жорсткому диску: 16 Гб
Відеоадаптер: 256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900
Звуковий пристрій: сумісне з DirectX ® 9.0c

Опис:
Уявляю Вашій увазі фінальний пакет повністю зміненою гри Grand Theft Auto IV. Замінено 85% текстур, додано понад 250 модів. І найголовніше, вам нічого не потрібно встановлювати самим. Так що любителі Grand Theft Auto IV, завантажуйте, і я гарантую що ви не пошкодуєте. Встановлено такі глобальні моди як Better City Textures і RealizmIV так само присутні скриптові модифікації (у самій грі натисненням F3-запускається меню скрипта, управління Numpad 8,4,5,6,2,0)

Сб
28
серп.

2010 р.

Переглядів: (1661) | Коментарі: (1) | 10.08.28
Автор: allgamenews


Жанр:
Action / Racing (Cars) / 3D
Назва гри: Mafia II
Розробник: 2K Czech
Дата виходу: 2010
Видавець: 2K Games
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Таблетка: скачати

Опис моду:
Після установки мода в меню історії з'явитися "Вільна Поїздка" з вибором погоди і часу. А також біля гаража будуть стояти двоє ваших знайомих, яких можна взяти з собою на пограбування магазину або напад на копів.

Ср
16
груд.

2009 р.

Переглядів: (944) | Коментарі: (0) | 09.12.16
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: 3d-action / 1st Person
Розробник: Gearbox Software
Видавництво: 2k Games
Тип видання: Repack
Мова інтерфейсу: Російський / Англійський (вибір при установці)
Мова озвучки: англійська
Таблетка: Не потрібна

Системні вимоги:

> Операційна система: Windows® XP / Windows Vista
> Процесор: Intel Core 2 Duo
> Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista)
> Місце на жорсткому диску: 8 GB
> Звуковий пристрій: сумісне з DIRECTX
> Відеокарта: сумісна з Direct X 9.0c, 256 Мб


Опис:

Аддон до оригінальної Borderlands. У оригінальній грі додані нові квести, зброя, локації і персонажі. Нас познайомлять з доктором Недом (чиє ім'я винесене в заголовок), якому потрібно допомогти вилікувати жителів містечка Jakobs Cove від вірусу, що обертає мирне населення ст... звичайно ж, зомбі.

Вт
15
груд.

2009 р.

Переглядів: (936) | Коментарі: (0) | 09.12.15
Автор: VeNoM




Рік випуску: 2009
Жанри: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Gearbox Software
Видавець: 2k Games
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: англійська (ENG)
Пігулка: Присутня

Опис: Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned - це аддон до оригінальної Borderlands. У оригінальну гру додані нові квести, зброя, локації і персонажі. Нас познайомлять з доктором Недом (чиє ім'я винесене в заголовок), якому потрібно допомогти вилікувати жителів містечка Jakobs Cove від вірусу, що обертає мирне населення ст... звичайно ж, зомбі.

Вт
17
лист.

2009 р.

Переглядів: (1655) | Коментарі: (1) | 09.11.17
Автор: allgamenews



Жанр: Add-on / Strategy (God Sim / Manage/busin. / Real-time) / 3d / Virtual pets
Рік виходу: 2009
Розробник: The Sims Studio
Видавець: Electronic Arts
Мова (локалізатор): Англійський

Опис:
Відправте персонажів до незабутньої подорожі в доповненні "The Sims 3 Cвіт пригод". Ведіть їх назустріч успіху або провалу. Відправте підопічних до дальніх країн на пошуки захованих скарбів. У разі успіху їх чекають нові навики, нові риси вдачі і нагороди. Досліджуйте стародавні катакомби в єгипетських пірамідах, навчитеся військовим мистецтвам на Далекому Сході і познайомтеся з вишуканою і багатою культурою Франції. Пригоди чекають, збирайтеся - і в шлях! 

Чт
05
лист.

2009 р.

Переглядів: (1529) | Коментарі: (0) | 09.11.05
Автор: VeNoM



Counter Strike 1.6 Server [R.G. F-RL] (by Allgamenews)

Пт
04
вер.

2009 р.

Переглядів: (1146) | Коментарі: (0) | 09.09.04
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Розробник: Monolith Productions
Видавництво: Warner Bros. Interactive Entertainment
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: англійський
Мова озвучення: англійський
Таблетка: Присутня

Опис: Доповнення принесе з собою чотири нові рівні, які запропонують вам поглянути на історію гри під іншим кутом - з очей персонажа на ім'я Replica Foxtrot 813. Це клон, який володіє підвищеною витривалістю і великою кількістю навиків. Подробиці про нового персонажа ви взнаєте у міру проходження доповнення, яке отримало назву Reborn.

Пн
03
серп.

2009 р.

Переглядів: (943) | Коментарі: (0) | 09.08.03
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action, RPG 3D Shooter
Розробник: Bethesda Softworks
Видавництво: Bethesda Softworks
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: лише англійський
Мова озвучення: англійський

Опис:
  Раніше вже повідомлялося, що в цьому епізоді героєві належить пережити справжнє викрадання. Представники іншої цивілізації заберуть його на свій корабель, що обертається по орбіті Землі. Проте різка зміна декорацій з отруєної пустки на коридори зорельота не змінить суть гри - персонажеві все так само доведеться боротися за життя із зброєю в руках.
Продюсер Джеф Гардінер не повідомив, якими новими засобами убивання поповниться арсенал гравця, але завірив залицяльників, що вони обов'язково отримають боєприпаси для свого Інопланетного Бластера (Alien Blaster). До того ж у розпорядженні героя з'явиться ряд пристроїв іноземців. Що ж до стилю гри, то Mothership Zeta більше, ніж її попередниця, орієнтована на екшен. Баланс між дослідженням довкілля і бійками зміщений у бік останніх. Реліз Fallout 3: Mothership Zeta запланований на липень цього року.
У новому продовженні хіта гравець зможе кинути виклик ворожим інопланетним викрадачам людей і вирватися з величезного корабля Mothership Zeta, що знаходиться на орбіті Землі в багатьох кілометрах над Capital Wasteland. З цим доповненням гра Fallout 3 переходить в новий вимір - у відкритий космос.
Тут можна буде зустріти нових персонажів і об'єднатися з ними в спробі втекти з корабля - космічної в'язниці. Для цього згодиться новий потужний вигляд зброї, такі як Alien Atomizer, Alien Disintegrator і Drone Cannon. Для повної екіпіровки можна буде використовувати захисні костюми Gemini-Era Spacesuit і навіть Samurai Armor.
Історія останньої частини доповнення Fallout 3 свідчить: у Capital Wasteland був зафіксований сигнал прибульців, посланий з потерпілого крах НЛО. Але чи був це заклик про допомогу або підступний сигнал, посланий, аби заманити людей в небезпечну пастку, нам не відомо. На це питання зможе відповісти лише гравець, коли він особисто увійде на борт величезного космічного корабля прибульців.

Чт
25
черв.

2009 р.

Переглядів: (1116) | Коментарі: (0) | 09.06.25
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Action/rpg
Розробник: Bethesda Softworks
Видавництво: Bethesda Softworks
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Тип видання: ліцензія, офіційне доповнення
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Point Lookout відкриває нову обширну зону Пусток - похмуру болотисту місцевість недалеко від побережжя Меріленда. Забирайтеся на пором і відправляйтеся в прибережне містечко Point Lookout, щоб випробувати саме таємниче доповнення до Fallout 3 з самою відкритою кінцівкою.
Сюжет: Купите квиток і сідаєте на пором Duchess Gambit, і поромник Тобар відвезе вас в прибережне містечко Point Lookout. Які секрети таїть покинута алея? Хто живе в зруйнованому особняку? Чим такий важливий фрукт Пунга? І які жахи таять глибини боліт?
Point Lookout -- доповнення з самою відкритою кінцівкою, воно дозволяє вам досліджувати болотисту місцевість так, як ви захочете. Нова квестовая лінія дозволить вам дізнатися багато таємниць і використовувати нову зброю, таке як рушниця двостволки, проти мешканців боліт.

Вт
12
трав.

2009 р.

Переглядів: (1012) | Коментарі: (0) | 09.05.12
Автор: VeNoM



Рік виходу: 2009
Розробник: Bethesda Softworks
Видавець: Bethesda Softworks
Мова інтерфейсу: Англійський
Жанр: Add-on (Content pack)

Опис: На відміну від попередніх доповнень, в BS необхідно буде закінчити основну сюжетну лінію, щоб грати далі. Оскільки межа розвитку підніметься вище 20 рівня, стимул грати далі буде навіть у закоренілих манчкинів.
Історія, як і очікувалася, крутиться навколо Братерства Стали і залишків Анклава. Після перемоги одних залізних дроворубів над іншими, переможці вирішили кувати залізо, поки гаряче і зробити так, щоб з пересохлих губ мешканців Столичної Пустки більше ніколи не зірвалося слово « Анклав».  Проте ж Анклав не був зломлений вибухом генерального штабу, так що Вихідцеві нового покоління доведеться взяти участь в серйозних бойових діях двох сталевих армад. Історія буде повністю зав'язана на Братерстві Стали, тому що вони візьмуть серйозну участь в подальших епохальних подіях, які назавжди змінять Пустку.


1-10 11-11
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com