RSS
 

FreeRelease » Файли » Моди/Доповнення до ігор» Fallout 3 Broken Steel (2009/ENG)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Fallout 3 Broken Steel (2009/ENG)

 


Рік виходу: 2009
Розробник: Bethesda Softworks
Видавець: Bethesda Softworks
Мова інтерфейсу: Англійський
Жанр: Add-on (Content pack)

Системні вимоги, що рекомендуються:
# Процесор: Intel Core 2 Duo / AMD 64 X2 5200+
# Оперативна пам'ять: 2 гігабайти
# Відеокарта: рівня Nvidia GeForce 8600 GTS / ATI Radeon X1900


Мінімальні системні вимоги:
# Процесор: Pentium 2.4 ГГц / AMD Athlon XP 2500+
# Оперативна пам'ять: 1 гігабайт
# Відеокарта: не нижче NVidia GeForce 6800 / ATi Radeon X850
# Вільне місце на жорсткому диску: 8 Гб

Опис: На відміну від попередніх доповнень, в BS необхідно буде закінчити основну сюжетну лінію, щоб грати далі. Оскільки межа розвитку підніметься вище 20 рівня, стимул грати далі буде навіть у закоренілих манчкинів.
Історія, як і очікувалася, крутиться навколо Братерства Стали і залишків Анклава. Після перемоги одних залізних дроворубів над іншими, переможці вирішили кувати залізо, поки гаряче і зробити так, щоб з пересохлих губ мешканців Столичної Пустки більше ніколи не зірвалося слово « Анклав».  Проте ж Анклав не був зломлений вибухом генерального штабу, так що Вихідцеві нового покоління доведеться взяти участь в серйозних бойових діях двох сталевих армад. Історія буде повністю зав'язана на Братерстві Стали, тому що вони візьмуть серйозну участь в подальших епохальних подіях, які назавжди змінять Пустку. Дуже важливі хлоп'ята, щоб не дати розвиток їх історії. Події доповнення розвернуться приблизно через 2 тижні після кінця оригінальної гри. Проект по очищенню води вже запущений, але у Братерства інші грандіозні плани: побудувати величезну Тесла-пушку, щоб увоевать Анклав парою пострілів. Спочатку гравець відправиться на розвалини довоєнного заводу, щоб знайти там деталі для вундервафли, потім вже доведеться воювати з Анклавом.
Географія: Обіцяні як нові локації, так і деякі зміни в що вже є. Буде цілком нова локація, заснована на Військово-повітряній базі Ендрюс (Andrews Air Force Base).Вороги і зброя: Нові гармати і супостати будуть введені насамперед для розваги гравців з високим рівнем. Розробникам не хотілося просто накачувати характеристики старих вже обридлих ворогів, але створити нових виродків, щоб було цікаво. Наприклад, буде здоровенний суперсупермутант (super mutant overlord). Це такий здоровенний хлопець, що давати йому в руки звичайні гармати було б так само дивно, як запропонувати мушкетерові фехтувати зубочисткою. Спеціально для нього була створена нова триствольна лазерна рушниця (tri-beam laser rifle), щось ніби дуже могутнього енергетичного шотгана. Зрозуміло, що гравець теж зможе потішитися з новою гарматою. BS взагалі буде повний боїв, але, на відміну від Анкоріджа, ніхто не потягне гравця на пролом по сюжетній лінії, завжди залишиться можливість озирнутися і оцінити всі нововведення. Також будуть нові гули-риверы (feral ghoul reaver; привіт Serenity?), адовы анклавовцы (Enclave hellfire trooper; ) і здоровенний вогнемет.Перки: Звичайно, з підвищенням планки рівня до 30 з'являться і нові перки. Розробники обіцяли підійти до них з винахідливістю, щоб перки не просто підвищували якісь окремі статы, а були дійсно корисні. Наприклад, перк « Сталеві нерви»  дозволить швидше відновлювати окуляри дії. Обіцяна також можливість повертати загиблий в бою собаку (перк « Щенята!»).

Встановлення:

1. Копіюємо вміст: 3 файли в data, файли з розширенням bik в data/video.
2. Ставимо патч 1.4.6 потім 1.5.2.2 - патчи є в роздачі.
3. C:\Users\*****\Documents\My Games\Fallout3\
Шукаємо файл FALLOUT.INI і в нім заповнюємо:
STestFile5=Broken steel.esm STestFile4=Anchorage.esm STestFile3=ThePitt.esm
4. Перейдіть в зону притулку 101 побігайте 5 хвилин отримаєте сигнал про те що Broken Steel активований і піднятий рівень прокачування до 30.
_____________________________________________________________

1. Копируем содержимое: 3 файла в data, файлы с расширением bik в data/video. 2. Ставим патч 1.4.6 потом 1.5.2.2 - патчи есть в раздаче. 3. C:\Users\*****\Documents\My Games\Fallout3\ Ищем файл FALLOUT.INI и в нем заполняем: STestFile5=Broken steel.esm STestFile4=Anchorage.esm STestFile3=ThePitt.esm 4. Перейдите в зону убежища 101 побегайте 5 минут получите сигнал о том что Broken Steel активирован и поднят уровень прокачки до 30.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Fallout 3 Broken Steel (2009/ENG) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Fallout 3 Broken Steel (2009/ENG), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS