RSS
 

FreeRelease » Файли » Adventure» Adam's Venture:The Search for the Lost...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Adam's Venture:The Search for the Lost Garden/(Iceberg Interactive)(ENG)[L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade (Platform) / 3d / 3rd Person
Розробник: Vertigo Games
Видавництво: Iceberg Interactive
Платформа: РС
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Тип видання: ліцензія
Таблетка: Присутня

Системні вимоги:

* Операційна система: Windows Xp/vista
* Процесор: Intel Core® 2 6400 or AMD Athlon X2 4400+
* Пам'ять: 1 GB Windows XP, 2 GB Windows Vista
* Відеокарта: nvidia 9800gtx or ATI 3870
* Вільне місце на ЖД: 500 МБ
* DVD-привід:

Опис:

Археолог Адам Венчур вивчає реліквії в старовинному храмі тамплієрів. Він знаходить мемуари Чарльза Л'еро, лицаря, що брав участь в третьому хрестовому поході разом з Річардом Левове Сердце. Л'еро пише, що під час цього походу він знайшов старовинний сувій. Розшифрувавши його і усвідомивши, про що в нім ведеться мова, Л'еро попросив дозволу від'єднатися від війська, що йшло до Єрусалиму, і відправився поодинці на схід. Відшукавши в підвалах храму свит, Адам дізнається, що в нім на стародавній мові ведеться мова про таємничий лабіринт гротів і печер, ведучих до витоку чотирьох річок: Фісона, Геону, Тігра і Евфрата. Адже вони, не мало не багато, беруть початок в Едемському саду. Адам переконує корпорацію «Клерво» профінансувати його експедицію до місця зародження людства. Разом з ним в небезпечну подорож відправляються професор Жак Сент-омар (представник «Клерво» і за сумісництвом фахівець з античності і стародавніх мов), Евелін (подруга Адама) і його вірний собака.

[spoiler="Установка"]
1.Вмонтовувати образ.
2.Встановити гру.
3.Скопіювати кряк в теку з грою.
4.Грати.
[/spoiler]

[spoiler="Дод. інформація:"]
The Search for The Lost Garden буде першим епізодом в серії квестов Adam’s Venture. У цьому епізоді нам представиться можливість познайомитися з головним героєм гри, ім'я якого, як це не дивно - Adam Venture. Над грою працює студія Iceberg Interactive, яка базується в Роттердаме. Студія, що з'явилася порівняно недавно і заснована вихідцями із збанкрутілої Lighthouse Interactive, що випустила декілька разних як по жанру так і за якістю проектів. За заявою розробників гра буде вдалим поєднанням жанрів квест і екшн.

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
picpicpic

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Adam's Venture:The Search for the Lost Garden/(Iceberg Interactive)(ENG)[L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Adam's Venture:The Search for the Lost Garden/(Iceberg Interactive)(ENG)[L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS