RSS
 

FreeRelease » Файли » Демо версії ігор» Aliens vs. Predator (Multiplayer Demo) (20...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Aliens vs. Predator (Multiplayer Demo) (2010) PC

 



Рік випуску: 2010
Жанр: Action/FPS/Sci-Fi
Розробник: Rebelion
Видавництво: SEGA
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійська
Таблетка: Не потрібна


OS: Windows 7/ XP/Vista
Processor: 3.2 GHz Intel Pentium 4/Athlon 64 3000+ or equivalent processor
Memory: 1 GB System RAM (XP)/ 2 GB System RAM (Vista)
Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 128 MB RAM (NVIDIA 6600 or better, ATI X1600 or better)
DirectX®: DirectX 9.0c
Recommended:
Processor: Intel Core 2 Duo E6400 or equivalent processor
Memory: 2 GB System RAM
Graphics: DirectX 9.0c compliant video card with 512 MB RAM (NVIDIA 8800 series, ATI HD2900 PRO or better)




Битва продовжується — різні форми життя знову зійдуться в непримиренній боротьбі. У Aliens vs. Predator гравців чекають три захоплюючі сюжетні кампанії, а також незабутні розраховані на багато користувачів битви, в яких кожна раса зможе скористатися своєю унікальною тактикою.
Підступна доля звела людей, Чужих і Хижаків на планеті BG-386, де колоністи виявили загадкову стародавню піраміду, що належить расі безжальних мисливців. Законні господарі конструкції відправили на BG-386 загін, який повинен за всяку ціну перешкодити людям розкрити надійно запечатану гробницю. Гравці опиняться в епіцентрі жорстокої боротьби, де одні намагаються вижити, інші прагнуть врятувати Всесвіт, а треті просто полюють!
* Людина. В ролі американського десантника побувайте на смертельно небезпечній планеті, де кожен крок може виявитися останнім. Вижити в нерівному бою допоможе значний арсенал щонайпотужнішої зброї і вибухівки.
* Хижак. Будь-який ворог — трофей, яким потрібно заволодіти в поєдинку. Б'ючись за Хижаків, використовуйте саму високотехнологічну зброю, а також здатність цих істот прекрасно маскуватися і раптово атакувати.
* Чужою. Щелепи цих кошмарних створень страшніше капкана, а кігті — гостріше за будь-яке лезо. Чужі — найсмертоносніші створення у Всесвіту. Решта всіх живих істот для них — це лише їжа і кокони для виведення потомства. Ховайтеся в тьмі, непоміченим ковзайте по стелях і стінах, рвіть, кусайте і паліть супротивника кислотою.
* Три сюжетні кампанії. У кожної раси — своя історія, своя правда і своя мета.



1) Встановіть Steam і створіть аккаунт.
2) Запустіть Steam
3) Знайдіть пошуком AVP Demo, натисніть Install і чекайте хвилину або дві, після
чого закрийте Steam
3) Розпакуйте вміст архіву в теку X:\Program Files\Steam\steamapps\common\
4) Знову запускаєте Steam, потім чекаєте пару хвилин або більше і грайте.

[spoiler="Відео"]

[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]





[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Aliens vs. Predator (Multiplayer Demo) (2010) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Aliens vs. Predator (Multiplayer Demo) (2010) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS