RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
09
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1392) | Коментарі: (0) | 11.10.09
Автор: allgamenews




Опис: Строго за традицією, як серцевини Battlefield 3 виступає все ті ж ненаглядні багатокористувацькі битви, розраховані на 64 гравця (тільки на PC!) І прикрашені різноманітною технікою, включаючи і реактивні літаки, і великовагові танки. На другому місці йде одиночна кампанія, де нам віддана роль американського піхотинця, і кооператив для віддають перевагу працювати в команді бійців.

Ср
14
вер.

2011 р.

Переглядів: (2116) | Коментарі: (0) | 11.09.14
Автор: allgamenews




Опис: Pro Evolution Soccer 2012 продовжує знамениту серію футбольних симуляторів від Konami. У цій частині цінителів футболу чекає абсолютно новий движок штучного інтелекту, завдяки якому були поліпшені командні елементи гри, і тепер напарники по команді краще реагують на ваші дії на полі.

Ср
15
вер.

2010 р.

Переглядів: (1092) | Коментарі: (0) | 10.09.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Sport (Soccer) / 3d
Розробник: EA Sports
Видавництво: EA Canada
Тип видання: Demo
Мова інтерфейсу: Англійська / Російська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Грайте за команди Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen і Olympique Lyonnais - і відчуйте відтворені в FIFA 11 за допомогою системи "Персоналізация+" особливості ігрового стилю футболістів цих команд як при володінні м'ячем, так і без нього.
Індивідуальні характеристики гравців тепер відбиваються в грі, дозволяючи з легкістю відрізняти одного футболіста на полі від іншого. До того ж ви можете тепер насолодитися свободою рухів спортсменів: система битви за володіння м'ячем в будь-якому напрямі в межах 360 градусів перетворює схемну силову боротьбу попередніх версій на сьогодення, повноцінні зіткнення гравців, а нова система покращуваних передач припускає, що їх точність залежить від того, наскільки вправно користувач управляється з контроллером, які можливості футболіста і ситуація на полі. 

Ср
15
вер.

2010 р.

Переглядів: (1128) | Коментарі: (0) | 10.09.15
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2010
Жанр: Спортивний симулятор
Розробник: Konami
Видавництво: Konami
Платформа: РС
Тип видання: Демо-версія
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис: Перше, чим гордяться розробники - це більше тисячі нових анімацій для футболістів. Народ на полі почав рухатися реалістичніше і витончено. Суддям, у свою чергу, додали декілька сотень бонусних полігонів, щоб вони сталі схожі на людей, а базікання коментаторів розбавили новими фразочкамі. Штучний інтелект був перероблений, і загальна складність гри збільшилася. Pro Evolution Soccer почала бути більше схожим на справжній симулятор.

Ср
11
серп.

2010 р.

Переглядів: (1507) | Коментарі: (1) | 10.08.11
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: Action / Racing (Cars) / 3D
Розробник: 2K Czech
Видавництво: 2K Czech
Тип видання:
Демо
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Таблетка: Не потрібна

Про гру: MAFIA 2, гра від творців мафії: Місто Lost Heaven, неповторною ігри, яка переносить нас у світ організованої злочинності. Розширюючи можливості оригінальної гри, яка розійшлася тиражем більш ніж 2 млн. примірників, 2KCzech робить сіквел більш жорстким і захоплюючим, з геймплеєм, який ще сильніше приверне гравців.

Гра створюється на новому движку від 2KCzech, створеним спеціально для Mafia 2. Гравці зможуть оцінити розвинену графічну і фізичну складову гри. Крім того, гра підтримує сучасний фізичний движок від Nvidia PhysX. З ним гра сильно змінюється, спецефекти стають більш реалістичними і захоплюючими. Перестрілки, кулачні бої, погоні - все це змусить повертатися до цієї гри знову і знову.

Пн
26
лип.

2010 р.

Переглядів: (1059) | Коментарі: (0) | 10.07.26
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person
Розробник: IO Interactive
Видавництво: Eidos
Тип видання: демо версія \ ліцензія \ steam
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Російська
Таблетка: Не потрібна

Опис:
      Брудні вулиці Шанхая - відмінне містечко, щоб забути про криваве чаді. Десять баксів, дівчинка під боком, і ти король світу. Але коли приїздить старий друг, все це ні чорта не значить. І пристрасть як полювання посидіти, згадати колишні деньки - але на горизонті нові проблеми. А ось вирішувати їх доведеться по-старому. Адже коли покидьки затискають в кут, так і тягне дістати дробовик і влаштувати всім навколо криваву бійню!

Пт
14
трав.

2010 р.

Переглядів: (1673) | Коментарі: (0) | 10.05.14
Автор: Werfelis


http://f-rl.com/PictureProgram4/WorldofWarcraftCataclysm-2-.png

Рік випуску:
2010
Жанр: RPG / 3D / 3rd Person / Online-only / Massively multiplayer
Розробник: Blizzard Entertainment
Видавець: Blizzard Entertainment

Тип видання: ліцензія
Мова озвучення:

Мова тексту:
Таблетка: Не потрібна

Опис:

Поки погляди Альянсу та Орди були звернені до Нордсколу, в глибинах Подземья, царства стихії землі Простору елементалів, дрімало жахливе зло. Сховавшись від усього світу, занепалі драконий аспект Смертокрил відновлював сили з часів останньої битви проти Азерота, пестуя ненависть до нижчих істот, що живуть на поверхні, і чекаючи години, коли він зможе викувати новий світ з жаркого полум'я.


Чт
04
лют.

2010 р.

Переглядів: (995) | Коментарі: (0) | 10.02.04
Автор: Werfelis




Рік випуску: 2010
Жанр: Action/FPS/Sci-Fi
Розробник: Rebelion
Видавництво: SEGA
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки англійська
Таблетка: Не потрібна

Опис:
Битва продовжується — різні форми життя знову зійдуться в непримиренній боротьбі. У Aliens vs. Predator гравців чекають три захоплюючі сюжетні кампанії, а також незабутні розраховані на багато користувачів битви, в яких кожна раса зможе скористатися своєю унікальною тактикою.
Підступна доля звела людей, Чужих і Хижаків на планеті BG-386, де колоністи виявили загадкову стародавню піраміду, що належить расі безжальних мисливців. Законні господарі конструкції відправили на BG-386 загін, який повинен за всяку ціну перешкодити людям розкрити надійно запечатану гробницю. Гравці опиняться в епіцентрі жорстокої боротьби, де одні намагаються вижити, інші прагнуть врятувати Всесвіт, а треті просто полюють!

Чт
14
січ.

2010 р.

Переглядів: (690) | Коментарі: (0) | 10.01.14
Автор: allgamenews




Рік випуску: 2010
Жанр: Action, Sci-fi, Flying Combat
Розробник: Airtight Games
Видавництво: CAPCOM
Платформа: РС
Тип видання: демо
Мова інтерфейсу: тільки англійський
Таблетка: Не потрібна

Dark Void
- перший самостійний проект студії Airtight Games. По жанровій приналежності - екшен від третьої особи з обов'язковою системою укриттів і льотними елементами. Головному героєві Уїльяму Грію належить немало політати, використовуючи реактивний ранець, що розташувався на його мужніх плечах. Зав'язка, можна сказати, заїжджена. Пролітаючи над Бермудським трикутником, літак Уїльяма терпить крах на загадковому острові, який переносить контужену бідолаху в паралельний світ. На жаль, в альтернативній реальності нічого хорошого не немає - Земля поневолила інопланетною расою, що ховається за ім'ям Watchers, а нечисленне людство живе під її гнітом і мріє звільнити рідну планету від чужоземців.

Пт
25
груд.

2009 р.

Переглядів: (972) | Коментарі: (0) | 09.12.25
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2010
Жанр: Action
Розробник: Visceral Games
Видавництво: Electronic Arts
Регион: Region Free
Прошивка: Будь-яка
Мова інтерфейсу: англійський[/color][/b]
Тип перекладу: Немає
Тип видання: Демо

Опис:
Dante's Inferno - це новий проект студії EA Redwood Shores творця приголомшливого Dead Space. Стало відомо, що "Пекло Данте" - це гра в жанрі action-advenrure, ігроїзация поеми Данте Алігьєрі "Божественна Комедія". Якщо ви ніколи не чули про цей середньовічний твір, який визначив сучасний погляд на пекло і чистилище, то у вас є час для того щоб з ним ознайомитися - якраз до виходу гри. "Божественна Комедія" була написана в 14-м столітті на італійській мові і стала справжньою літературним шедвером.Jonathan Knight, продюсер Dante's Inferno додав: "Ми хочемо розповісти геймерам цю історію і включити в неї багато подробиць, які, можливо були невідомі раніше ". Головний герой проекту - Данте, за час гри йому належить пройти всі легендарні дев'ять кругів пекла, для того, щоб врятувати свою кохану Беатріс.


1-10 11-16
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com