RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Alpha Protocol (1C-СофтКлаб) (RUS+ENG) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Alpha Protocol (1C-СофтКлаб) (RUS+ENG) [L]

 


Рік випуску: 2010 р.
Жанр: RPG \ Action
Розробник: Obsidian Entertaiment
Видавець: Sega
Тип видання: Ліцензія
Мова озвучення: Англійська
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова субтитрів: Російська, Англійська
Таблетка: Відсутня


Опис:
На сучасному світі тонкої політичної гри і заплутаних змов ніщо не виглядає таким, яке воно є насправді. Хто друг, а хто ворог? Хто винен, хто має рацію і чи має рацію взагалі хоч хто-небудь? Відповісти на ці непрості питання доведеться вам, виступивши в ролі агента Майкла Тортона в небезпечній урядовій інтризі.

Системні вимоги:

    * Система: Microsoft Windows XP / Vista / 7
    * Процесор: Intel 2.4 Ghz або AMD 2.0 Ghz
    * Оперативна пам'ять: 1 Gb
    * Відео-карта: Geforce 6800 GT або Radeon x1300xt
    * Аудіо-карта: Звуковий пристрій, сумісний з DIRECTX 9.0с
    * Жорсткий диск: 12 Gb


[spoiler="Особливості гри"]
* Створіть шпигуна. По ходу гри Майкл Тортон розвиває свої навики, освоюючи нову техніку ближнього бою, новий вигляд зброї, хитромудрі пристрої і різні уміння.
* Все залежить від вас. Ви і є Майкл Тортон, і лише вам вирішувати, як виконувати те або інше завдання. Командування далеке, а ви в самому центрі подій, так що право вибору - за вами. До будь-якої мети в Alpha Protocol завжди веде декілька шляхів.
* Складні стосунки. Взаємодіяти з ворогами і союзниками можна безліччю різних способів - від вашої поведінки залежить розвиток сюжету. Крім того, вчинки Тортона визначають, які завдання і види зброї будуть відкриті, і які союзники у нього з'являться.
* Будь-яка зброя. Арсенал агента вразить навіть найвимогливіших гравців. Завдяки обширним можливостям по налаштуванню озброєння, кожен підбере собі комплект смертоносних пристосувань на смак.
* Немає часу! Події розвиваються в скаженому темпі, тому ухвалювати кожне рішення і здійснювати кожен вчинок потрібно дуже швидко, але не необачно. Щоб вижити і врятувати мир, вам доведеться навчитися міркувати швидко!
* Реальний мир. Катастрофа світового масштабу розігрується не десь в далекій га* Бездоганна репутація. Співробітники студії Obsidian, яка створила Alpha Protocol, у минулому трудилися над такими хітами, як Star Wars: Knights of the old Republic II, Neverwinter Nights 2, Baldur's Gate, Planescape Torment і Fallout.
лактиці, а на реальному сучасному світі. Разом з Тортоном ви побуваєте в Римі, Тайбее, Москві і навіть в Саудівській Аравії.[/spoiler]
[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Alpha Protocol (1C-СофтКлаб) (RUS+ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Alpha Protocol (1C-СофтКлаб) (RUS+ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS