RSS
 

FreeRelease » Файли » Arcade» And yet it Moves (2009) PC...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


And yet it Moves (2009) PC

 
http://globegames.ru/uploads/posts/2009-07/1247389712_1.jpg
Рік випуску: 2009
Жанр: Platformer
Розробник: Broken Rules
Видавець: Broken Rules
Мова інтерфейсу:
Crack: Не потрібний
Переклад: немає

1 ГГц, 512 Мб, 128 Мб видео



Логічна ігра-платформер в незвичайному світі з неординарним героєм, зібраним з обривків зошита. Він може стрибати, бігати і, найголовніше, повертати екран на 90 градусів. Пара натиснень - і підлога стає стелею. Без уміння користуватися цією можливістю не можна вибратися з деякої безвиході. Мета гри банальна - знайти вихід з рівня, витративши якомога менше часу.



Мало того, що ви можете стрибати і бігати, але і можете обертати мир на 90 градусів.
17 рівнів з унікальним поглядом і відчуттям: що змінює мислення, набір загадок в екстраординарному паперовому світі колажа, з трьома різними окружающемі середовищами. Прикрашений звуками ручної роботи і музикою. Speed Run mode: ви можете змагатися на якийсь час з друзями. Або з результатами інших людей на кожному рівні по засобах змагання з примарами.
Online high scores and shareable Ghost Runs: покращуйте свої результати кидаючи виклик вашим друзям або незнайомим людям і покращуйте свої навики обертання.

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру And yet it Moves (2009) PC або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу And yet it Moves (2009) PC, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS